اهداف جامعه ایرانی چیست؟ « ما چگونه فکر می کنیم» و آنچه که در ایران مهم انگاشته می شود.

۱۳۸۷ خرداد ۱۰, جمعه

تكرار پروژه دانشگاه كلمبيا در واتيكان؟

سفر هفته آينده رئيس جمهور به رم پايتخت ايتاليا به منظور شرکت در نشستي درباره امنيت غذايي در جهان با واكنش هايي مشابه با واكنش هاي به سفر وي به نيويورك و سخنراني در دانشگاه كلمبيا مواجه شده است.

 

به گزارش رجانيوز، با وجود آنكه تاكنون خبر قطعي از ديدارهاي دكتر احمدي نژاد در حاشيه اين سفر منتشر نشده است، برخي رسانه هاي ايتاليايي به گمانه زني درباره ديدار وي با پاپ بنديکت شانزدهم در واتيكان پرداخته و به اين بهانه حمله به رئيس جمهور ايران را در دستور كار قرار داده اند.

 

بنا بر اين گزارش، روزنامه پر تيراژ کوريره دلا سرا تيتر زد: "رم، درها را به روي احمدي نژاد ببندد." روزنامه ايتاليايي لاريپوبليکا هم در عنوان خود نوشت: "همه از احمدي نژاد فرار مي کنند."

 

برخي منابع از احتمال سفر كوتاه رئيس جمهور به ايتاليا خبر داده اند اما با اين حال، احتمال ديدار احمدي نژاد و پاپ منتفي نيست، به طوري كه "ري فلاين" سفير پيشين امريکا در واتيکان نيز پيش بيني کرد پاپ رهبر کاتوليکهاي جهان با محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران ديدار خواهد كرد.

 

وي به فاکس نيوز گفت: به نظرمن اگر پدر مقدس از اين ديدگاه به موضوع نگاه کند که چه چيزي به نفع صلح و ثبات جهان، بردباري و تحمل پذيري ديني و عدالت اجتماعي است، آنگاه با احمدي نژاد ديدار خواهد کرد.

 

حمله رسانه هاي ايتاليايي به احمدي نژاد در آستانه سفر به رم و جوسازي به منظور متقاعد ساختن پاپ براي خودداري از انجام اين ديدار در حالي صورت مي گيرد كه نظير اين جوسازي هاي رسانه اي در سفر سال گذشته رئيس جمهور به نيويورك و سخنراني او در دانشگاه كلمبيا نيز رخ داد اما نهايتاً حتي جنگ طلبان حاكم بر كاخ سفيد و صهيونيست هاي افراطي نيز به نتيجه عكس اين تبليغات پر حجم و اهانت آميز و پيروزي ايران در اين آوردگاه اذعان كردند.

 

نشست سران كه توسط سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد (فائو) ترتيب داده است، طي روزهاي سوم تا پنجم ژوئن (14 تا 16 خرداد) در رم برگزار خواهد شد.

 

رم به طور سنتي روابطي خوب با تهران دارد و يکي از شرکاي بزرگ تجاري ايران در اتحاديه اروپا است.




جای نگرانی ندارد امام زمان این دفعه هم جمع می کند.





بوي چفيه رهبر دختري را شفا داد - نشريه داخلي لشكر 41 ثارالله

دخترك  8 ساله بود، اهل كرمان. موقع بازي در كوچه بود كه با اتومبيلي تصادف كرد. ضربه آنقدر شديد بود  كه به حالت كما و اغما رفت. حال زهرا هر روز بدتر از روز قبل مي شد. مادرش ديگر نا اميد شده بود. دكترها هم جوابش كرده بودند.

دكتر معالجش -دكتر سعيدي، رزيدنت مغز و اعصاب- مي گويد: زهرا وقتي به بيمارستان اعزام شد ضربه شديدي به مغزش وارد شده بود. براي همين هم نمي توانستيم هيچگونه عملي روي او انجام دهيم. احتمال خوب شدنش خيلي ضعيف بود.

در بخش مراقبتهاي ويژه، پيرزني چند هفته اي است كه بر بالين نوه اش با نوميدي دست به دعا برداشته است.

اين ايام مصادف بود با سفر رهبر انقلاب به استان كرمان. ولي حيف كه زهرا با مادربزرگش نمي توانستند به استقبال و زيارت آقا بروند. اگر اين اتفاق نمي افتاد، حتماً زهرا و مادر بزرگش هم به ديدار آقا مي رفتند،
اما حيف ....

خود مادر بزرگ ماجرا را اينطور تعريف مي كند: وقتي آقا آمدند كرمان، خيلي دلم مي خواست نزد ايشان بروم و بگويم: آقاجان! يك حبه قند يا ... را بدهيد تا به دختر بيمارم بدهم، شايد نور ولايت، معجزه اي كند و فرزندم چشمانش را باز كند .

مثل كسي كه منتظر است دكتري از ديار ديگري بيايد و نسخه شفا بخشي بپيچد همه اش مي گفتم: خدايا! چرا اين سعادت را ندارم كه از دست رهبر انقلاب، سيد بزرگوار چيزي را دريافت كنم كه شفاي  بيمارم را در پي داشته باشد. مادربزرگ ادامه مي دهد: آن شب ساعت11 بود. نزديك درب اورژانس كه رسيدم، مامور بيمارستان گفت: رهبر تشريف آورده اند اينجا. گفتم: فكر نمي كنم، اگر خبري بود سر و
صدايي، استقبالي يا عكس العملي انجام مي شد؛ اما ناگهان به دلم افتاد، نكند كه راست بگويد. به  طرف اورژانس دويدم، نه پرواز كردم. وقتي رسيدم، ديدم راست است. آقا اينجاست. و من در يك قدمي آقا هستم. با گريه به افرادي كه اطراف آقا بودند گفتم: مي خواهم آقا را ببينم. گفتند: صبر كن، وقتي آقا  از اين اتاق بيرون آمدند، مي تواني آقا را ببيني. وقتي رهبر بيرون آمدند، جلو رفتم. از هيجان مي لرزيدم.   اشك جلوي ديدگانم را گرفته بود و قدرت حرف زدن نداشتم. عاقبت زبان در دهانم چرخيد و گفتم: آقا! دختر هشت ساله ام تصادف كرده و در كما است. نامش زهرا است. ترا به جان مادرت زهرا(س) يك چيزي  به عنوان تبرك بدهيد كه به بچه ام بدهم تا شفا پيدا كند. آقا بدون تأمل چفيه اش را از شانه برداشت و توي دستهاي لرزان من گذاشت. داشتم بال در مي آوردم. سراسيمه برگشتم و بدون هيچ درنگ و صحبتي فوراً چفيه متبرك آقا را روي چشمان و دست و صورت زهرا ماليدم و ناگهان ديدم زهرا يكي از چشمانش را باز كرد.
حال عجيبي داشتم. روحم در پرواز بود و جسمم در تلاش براي بهبودي فرزندم كه تا دقايقي پيش، از سلامت وي قطع اميد كرده بوديم. ساعت 2 بعد از ظهر آن روز، زهرا هر دو چشمش را كاملاً باز كرد و روز بعد هم به بخش منتقل شد و فردايش هم مرخص گرديد.

زهراي كوچك حالا يك ياد گاري دارد كه خود مي گويد: آن را با هيچ چيز عوض نمي كنم. او مي گويد: اين
چفيه مال خودم است. آقا به من داده، خودم از روي حرم حضرت علي(ع) برداشتم .

مادر بزرگ نيز مي گويد: از آن روز تاكنون فقط يك آرزو دارم. آن هم اين است كه با زهرا به زيارت آقا بروم.

تخليص از نشريه داخلي لشكر 41 ثارالله 

نماینده مردم تهران در مجلس آقای رسایی می فرمایند



بر اساس سخن رهبري هماهنگ بودن رئيس‌ مجلس با رئيس‌جمهور از وظايف شرعي اوست.      

منتخب مردم تهران در مجلس هشتم دربارة هماهنگ بودن رئيس مجلس با دولت گفت: شايد اين موضوع يكي از وظايف شرعي براي رئيس مجلس آينده است. رسايي افزود: مقام معظم رهبري به عنوان فصل‌الخطاب، در فرمايشاتي كه تاكنون داشتند همواره بر هماهنگي بين دولت و مجلس تاكيد كردند و در ايام انتخابات نيز ايشان فرمودند مردم به كساني راي دهند كه راه را براي خدمت‌رساني دولت هموار كنند بنابراين ايشان همواره به هماهنگي و همراهي بين مجلس و دولت اعتقاد دارند. وي اظهار داشت: چون راه دولت نهم راه خدمتگذاري و صرف وقت، هزينه‌ و انرژي خود در راستاي خدمت به مردم و ارتباط با مردم و زنده شدن آرمان‌ها واهداف انقلاب اسلامي است به همين دليل نگاه مقام معظم رهبري اين است كه مجلس هشتم نيز اين‌گونه باشد و خدمت‌گذاري و توجه به مردم به‌ويژه قشر مستضعف و نگاه مساوي داشتن به تمام نقاط كشور را مد نظر خود قرار دهد


یعنی نمایندگان مجلس هشتم وظیفه شرعی دارند وکیل الدوله باشند!

رییس جمهور آقای احمدی نژاد: خود من كارها را بررسي كارشناسي مي‌كنم


رييس‌جمهور با بيان اين كه قدرت‌هاي استكباري در پي ايستادگي رهبري عزيز ، ملت ايران و بسيجيان، در سراشيبي سقوط قرار گرفته‌اند، تصريح كرد: علي‌رغم همه فشارها ، تهديدها و تحريم‌ها، سازندگي انجام شده در دوران حاكميت جمهوري اسلامي ايران بي‌نظير و نسبت به گذشته داراي جهش‌هاي فوق‌العاده است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در اجتماع فرماندهان و مديران نيروي مقاومت بسيج سراسر كشور افزود: در عين حال همه ما معتقديم پيشرفت و تحولي كه اتفاق افتاده، آن چيزي نيست كه در شأن ملت عزيز و نظام باشد و بايد بيش از اين تلاش كرد و به پيش رفت.

رييس‌جمهور انديشه ، فرهنگ و نام بسيج را ساحل امن و اطمينان و نقطه اتكاي مستحكم ملت، نيروهاي انقلاب ، آزادگان ، خداپرستان و عدالت‌خواهان سراسر جهان برشمرد و تصريح كرد: روحيه بسيجي ، انگيزه و اميدآفرين است و به واقع انديشه و فرهنگ بسيج اكسير مقدسي است كه ملت‌ها را به جوش و خروش و حركت وا مي‌دارد؛ همان طور كه ملت ايران را به حركت روبه جلو واداشته است.

رييس شوراي عالي امنيت ملي به خيالات خام رييس‌جمهور فعلي آمريكا براي تهديد و ضربه‌زدن به جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و گفت: خبرهاي موثقي داريم كه هر وقت بوش چنين خيالات خامي به سرش زده است، فرماندهان نظامي‌اش آن‌چنان تصوير شفاف و البته وحشتناكي براي او توصيف كرده‌اند كه وي از اين تفكرات پشيمان شده و وحشت كرده است.

رييس‌جمهور با بيان اين كه بوش نيز همچون اسلافش چنين آرزويي را با خود خواهد برد، افزود: نيروهاي هوشيار و مقاوم ارتش، سپاه، بسيج و ملت رشيد ايران دست هر كسي را كه قصدي عليه جمهوري اسلامي ايران داشته باشد، قطع خواهند كرد.

دكتر احمدي‌نژاد به عكس‌العمل اخير اين قدرت‌ها نسبت به جمهوري اسلامي ايران اشاره و تاكيد كرد: آنها چند صباحي است كه شروع كرده‌اند و به ما مي‌گويند جمهوري اسلامي ايران يك قدرت تاثيرگذار منطقه‌اي است و ما بايد نقش ايران را در همه معادلات در نظر بگيريم ، درحالي كه واقعيت آن است كه جمهوري اسلامي ايران يك قدرت در عرصه جهاني است.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با بيان اين كه ما بايد خود را براي تحولات بزرگ جهاني آماده كنيم، گفت: فروريزش نظام سرمايه‌داري بسيار سريع‌تر از ماركسيست‌ها و كمونيست‌ها اتفاق مي‌افتد و ما بايد از امروز خود را براي حضور موثر در مديريت جهاني آماده كنيم. آيا به واقع ما 10 سال پيش فكر اين همه تحول امروز را مي‌كرديم؟

دكتر احمدي‌نژاد افزود: هنوز قدرت ملت ايران و بسيج برخاسته از اين ملت، در عرصه جهاني آزاد نشده است و مطمئناً با آزاد شدن قدرت و تفكر بسيج در عرصه جهاني، شاهد تحولات بسيار بزرگي خواهيم بود.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با تشريح شرايط جهاني پس از جنگ جهاني دوم و اهداف برنامه‌ريزان مادي‌نگر اين دوران گفت: آنها به گونه‌اي برنامه‌ريزي و باور كرده بودند كه حداقل تا 300 سال بر كل جهان حاكم خواهند بود و آزادي‌طلبان آرام آرام به نقطه‌اي رسيده بودند كه يأس بر آنها حاكم شده بود؛ اما ناگهان مردي از ايران به نام امام خميني (ره) برخاست و در مقابل همه دنياي مادي اين قدرت‌ها قيام كرد.

رييس‌جمهور با بيان اين كه برخلاف انتظارات و پيش‌بيني‌ها همه معادلات اين قدرتها در هم شكسته است، افزود: طبيعي بود كه اين قدرت‌ها با همه توان خود براي انهدام و نابودي انديشه امام (ره) و پيروانش تلاش كنند كه داستان جنايت‌ها و دشمني‌هاي آنها با ملت ايران داستاني طولاني است.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: آنها نمي‌خواهند باور كنند كه پرچمي برافراشته شده و به رغم همه تهاجمات آنها ايستاده است. روز اول حتي تصور مي‌كردند مي‌توانند با طراحي‌هاي ساده اين پرچم را پايين آورند.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با تشريح روش‌هاي مختلف دشمنان انقلاب و نظام جمهوري اسلامي براي ضربه زدن به انقلاب و نظام نوپاي ملت ايران در طول 30 سال گذشته، تاكيد كرد: به فضل الهي و با ايستادگي رهبري عزيز و ملت بزرگ و بسيجيان ما امروز همه قدرت‌هاي به اصطلاح بزرگ در سراشيبي سقوط قطعي قرار گرفته‌اند.

دكتر احمدي‌نژاد با بيان اين كه امروز سردمداران اين قدرت‌ها و تفكراتشان نه تنها در محافل مردمي بلكه در محافل علمي هم جايي ندارند، گفت: در آمريكا هم تشكيك در اصالت و كارآمدي نظام مادي حتي به حاكميت دولت و مدارس اين كشور رسيده است و اين جاي تامل دارد.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين كه آمريكا تا به امروز در هيچ جنگي وارد نشده است كه فاتح خارج شود ، تصريح كرد: آنها فقط با تبليغات و جنگ رواني و تزوير ، هيمنه‌اي از خود ساخته بودند كه اين هيمنه هم امروز در هم شكسته است.

وي به طراحي منجر به شكست آمريكا و رژيم صهيونيستي در لبنان اشاره كرد و افزود: برنامه آنها در لبنان اين بود كه با ايجاد درگيري و به وسط كشيدن پاي حزب‌الله در اين درگيري‌ها ، وارد عمل شوند و به قول خودشان انتقام دو سال قبل را بگيرند؛ اما نتوانستند چنين كاري را انجام دهند.

دكتر احمدي‌نژاد مشكلات عميق اقتصاد آمريكا را مورد تاييد همه خبرگان اقتصادي اين كشور توصيف و تصريح كرد: بنا بر گفته خود آنها مباني نظري امپراطوري اقتصادي آمريكا با بن‌بست مواجه شده و هيمنه نظامي آنها نيز در هم ريخته و به نوعي فروريخته است؛ البته هيچ كدام از اين‌ها به معناي آن نيست كه آنها آزار و اذيت نداشته باشند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش به برخي گره‌هاي به ظاهر ناگشودني بر سر راه پيشرفت كشور و ملت اشاره كرد و گفت: متاسفانه برخي در داخل مي‌خواهند با همان برنامه‌ريزي‌ها و طراحي‌هاي نظام سرمايه‌داري كشور را سازماندهي كنند و پيش ببرند كه اين نقطه كوري است و جواب نمي‌دهد. آنها چنين سياست‌هايي را اجرا مي‌كنند و بعد مي‌گويند سياست‌هاي دولت جواب نداده است.

دكتر احمدي‌نژاد به تلاش برخي براي حمايت از متخلفان و ايجاد حاشيه امن براي آنها اشاره كرد و افزود: حتي اين افراد حاضر نيستند وقت اندكي بگذارند و برنامه‌هاي دولت را مطالعه كنند و بعد از آن ايراد بگيرند؛ آنها فقط يك نقطه را انتخاب مي كنند و هجوم مي‌آورند.

رييس‌جمهور گفت: در برخورد با مفاسد اقتصادي هم با چنين مشكلي مواجهيم و هر جا كه مي‌خواهيم برخورد موثري انجام دهيم، به سمت ما هجوم مي‌آورند.

وي افزود: ما معتقديم آنها مي‌خواهند با انتشار حجم بالاي دروغ‌پردازي‌ها و توهين‌ها از ملت ايران انتقام بگيرند و نگذارند برنامه‌هاي دولت به نتيجه برسد.

دكتر احمدي‌نژاد دولت نهم را از نظر كارشناسي بعد از انقلاب اسلامي كم‌نظير توصيف و تصريح كرد: خود من به عنوان رييس‌جمهور و با انجام مشغله‌هايي كه دارم، براي برخي تصميم‌گيري‌هاي كارشناسي حدود 150 تا 200 ساعت وقت مي گذارم و كار را بررسي كارشناسي مي‌كنم.

رييس‌جمهور تمام شاخص‌هاي اقتصادي كشور جز تورم را رو به بهبود دانست و گفت: تورم ابعاد و زواياي مختلفي دارد و عوامل گوناگوني بر آن تاثير مي‌گذارد كه دولت با تمام توان در صدد مهار آن است.

وي با اشاره به برخي اظهارنظرها مبني بر افزايش وابستگي بودجه دولت به نفت در سه سال گذشته تصريح كرد: بر اساس آمار و روش‌هايي كه اين افراد و نظريه‌پردازان، قبول دارند، وابستگي بودجه به نفت در سه سال 83 ، 67 درصد بوده اما هم اكنون به 51 درصد كاهش يافته است.

دكتر احمدي‌نژاد با اشاره به تلاش دولت براي حركت در مسير چشم‌انداز 20 ساله گفت: ما هم اكنون در بسياري از رشته‌هاي علمي و شاخص‌هاي مهم ديگر در منطقه مقام نخست را داريم و در واقع تا قبل از رسيدن به سال 1404 به اين اهداف دست پيدا كرده‌ايم.

رييس‌جمهور پايان يافتن برخي طرح‌هاي نيمه‌تمام در دو سال گذشته را از موفقيت‌هاي بزرگ دولت برشمرد و افزود: برخي از اين طرح‌هاي نيمه تمام حدود 17 سال معطل بودند كه ظرف 2 سال با برنامه‌ريزي فشرده و كار مداوم به سرانجام رسيدند.

دكتر احمدي‌نژاد رشد اقتصادي بالاي 7 درصدي كشور در دو سال گذشته، افزايش شاخص‌هاي سرمايه‌گذاري، گسترش كم نظير فضاهاي ورزشي و رشد گردشگري را از ديگر موفقيت‌هاي دولت نهم برشمرد.

وي با تشريح ريشه‌هاي تورم و تقسيم آن به دو بخش تورم وارداتي و تورم داخلي گفت: به دليل شرايط جهاني ، در برخي كشورهاي منطقه تورم در طول يكي دو سال اخير چند برابر شده است و بايد توجه ويژه به اين موضوع داشته باشيم.

رييس‌جمهور راههاي مقابله با تورم وارداتي را پايين آوردن تعرفه‌ها و تخصيص يارانه توصيف كرد و افزود: تا آنجا كه توانستيم تعرفه‌ها را پايين آورديم و براي تخصيص يارانه هم به بودجه نياز داشتيم كه برايش برنامه‌ريزي كرديم تا با تصويب لايحه‌اي در مجلس اعتبار مورد نياز تامين شود، اما در نهايت با سلب فوريت اين لايحه در مجلس هفتم، بررسي آن منتفي و به مجلس هشتم سپرده شده است.

دكتر احمدي‌نژاد عامل داخلي تورم را نيز ناشي از هزينه‌هاي دولت و خلق پول از سوي بانك‌ها دانست و گفت: در جلسه‌اي كه با مديران بانك‌ها داشتيم، گفتيم كه ما هزينه‌هاي دولت را با فشار به دستگاه‌هاي اجرايي براي كاهش بودجه جاري كاهش مي دهيم و شما هم جلوي سهم بانك‌ها در تورم را بگيريد . ما به وعده خود عمل كرديم اما بانكها آن طور كه بايد مسووليت خود را انجام ندادند.

رييس‌جمهور عزم دولت را براي مبارزه با فساد اقتصادي و برخورد با متخلفان، جدي و برگرفته از روحيه بسيجي توصيف كرد و گفت: بنيان‌هاي امروز اقتصادي كشور قوي است و اميدواريم با رهنمودهاي رهبري، همدلي و همياري‌ها بيشتر شكل بگيرد تا از اين مرحله به سرعت بگذريم و وارد عرصه‌هاي جهاني شويم.

دكتر احمدي‌نژاد هم‌چنين با تشكر از تلاش‌هاي بسيجيان، نيروي مقاومت بسيج را نيروي هميشه در صحنه و تحت فرماندهي فردي مومن، شجاع، انقلابي و باتدبير خواند.

پيش از سخنان رييس‌جمهور، سردار جعفري، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نيروي مقاومت بسيج ، گزارشي از فعاليت‌هاي بسيجيان سراسر كشور و اهداف و جايگاه جديد تعريف شده براي نيروي مقاومت بسيج ارائه كرد