اهداف جامعه ایرانی چیست؟ « ما چگونه فکر می کنیم» و آنچه که در ایران مهم انگاشته می شود.

۱۳۸۷ خرداد ۱, چهارشنبه

حفظ مرز‌هاي گروه‌هاي سياسي با غيرخودي‌ها و بيگانگان ضرورت دارد






رهبر انقلاب در ديدار اعضاي ستاد ارتحال امام (ره):



حفظ مرز‌هاي گروه‌هاي سياسي با غيرخودي‌ها و بيگانگان ضرورت دارد


خبرگزاري فارس: رهبر معظم انقلاب اسلامي فرمودند: مرزهاي سياسي و اعتقادي همانند مرزهاي جغرافيايي است كه اگر كمرنگ شوند، ممكن است برخي خودي‌ها بدون آنكه متوجه باشند وارد حريم بيگانگان، يا برخي بيگانگان و غيرخودي‌ها وارد حريم انقلاب اسلامي شوند.




-

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي امروز چهارشنبه در ديدار مسئولان و دست اندركاران ستاد برگزاري مراسم نوزدهمين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) با اشاره به نقش و جايگاه حضرت امام (ره) به عنوان مركز و نقطه ثقل هويت انقلاب اسلامي و اهتمام مستمر ايشان براي حفظ و مراقبت از مرزهاي سياسي و اعتقادي نظام جمهوري اسلامي، تأكيد كردند: امام راحل در دوران نهضت اسلامي و پس از پيروزي انقلاب اسلامي با نوشتار و گفتار خود خطوط اساسي و مرزهاي نظام جمهوري اسلامي ايران را مشخص كردند و مهم‌ترين مسئله رعايت اين مرزها و حفظ حريم هويت انقلاب اسلامي است.

اشان شخصيت كامل و جامع الاطراف امام خميني (ره) را الگويي الهام بخش و جذاب براي حركت در مسير صحيح دانستند و افزودند: امام بزرگوار در مراحل مختلف انقلاب اسلامي همواره تلاش كردند با حفظ حريم هويت انقلاب اسلامي مانع از كج روي و گمراهي و نفوذ عناصر بيگانه شوند كه اين روش درس بزرگي براي ماست.

رهبر انقلاب اسلامي با بيان برخي نكات و تأكيدات امام خميني (ره) در مسائل مختلف به منظور برجسته نگه داشتن مرزهاي سياسي و اعتقادي نظام جمهوري اسلامي، خاطرنشان كردند: امام راحل براي حفظ حريم هويت انقلاب اسلامي حتي استفاده از واژه هاي عاريتي همچون جمهوري دموكراتيك را منع مي كردند و بر نوآوري و واژه سازي در چارچوب نگاه ديني و اعتقادي انقلاب تأكيد داشتند.

حضرت آيت الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) نوآوري بود، افزودند: اين نوآوري همواره در حركت امام بزرگوار و روش هاي ايشان نيز مشهود بود كه استفاده از عبارت جمهوري اسلامي به جاي جمهوري دموكراتيك و همچنين به كارگيري كلمه ولايت به جاي حكومت و سلطنت از جمله اين نوآوري‌ها براي مشخص كردن مرزهاي نظام جمهوري اسلامي بود.

ايشان در بيان وجه تمايز ولايت با حكومت و سلطنت خاطرنشان كردند: ولايت، اقتدار همراه با برادري و رفاقت است و انتخاب اين واژه در مقابل حكومت و سلطنت بدين معناست كه نظام اسلامي معتقد به اقتدار سياسي براساس اعتقادات ديني است كه اين نشان از حكمت و اهتمام امام (ره) براي مشخص كردن مرزها با ديگر نظام هاي سياسي است.

رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري توصيه مكرر ايشان به فعالان، جناح‌ها و گروه‌هاي سياسي مبني بر حفظ مرزهاي خود با غيرخودي‌ها و بيگانگان خاطرنشان كردند: مرزهاي سياسي و اعتقادي همانند مرزهاي جغرافيايي است كه اگر كمرنگ شوند و يا حساسيت ها در قبال آنها كم شود، ممكن است برخي خودي‌ها بدون آنكه متوجه باشند وارد حريم بيگانگان، يا برخي بيگانگان و غيرخودي‌ها وارد حريم انقلاب اسلامي شوند.

حضرت آيت الله خامنه‌اي در همين خصوص افزودند: متأسفانه اين اتفاق در كشور ما افتاد و براثر غفلت ها،‌ در برخي مواقع، اهتمام جدي براي حفاظت از مرزهاي فكري، عقيدتي و سياسي نشد و در نتيجه كساني كه از خانواده انقلاب و عاشق امام بودند به تدريج و بدون آنكه متوجه شوند از مرزها عبور كردند و براثر تنفس در فضاي خارج از اين مرزها، دچار دگرگوني و تغيير شدند.

ايشان خاطرنشان كردند: البته از آن طرف هم كساني ناروا و بدون هيچ مشكلي داخل مرزها شدند، بنابراين همه بايد مراقب باشند و همواره براي حفظ و برجسته باقي ماندن مرزهاي اعتقادي و محدوده جغرافيايي سياسي نظام جمهوري اسلامي تلاش كنند.

رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد براينكه، خطوط اساسي و بياناتي كه امام خميني (ره) در طول ده سال از عمر پربركت خود پس از پيروزي انقلاب اسلامي، با گفتار و نوشتار مشخص كردند همان مرزها و حريم نظام جمهوري اسلامي است، افزودند: نظام جمهوري اسلامي نظامي پيش رونده و زاينده در درون خود است و همانند خورشيد از درون آن انرژي مي جوشد و واضح ترين دليل براي اين امر، ناكامي توطئه ها و اقدامات دشمنان براي خاموش كردن انقلاب اسلامي در طول سال‌هاي گذشته است.

حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به امكانات برتر علمي، انساني، مالي و تبليغاتي دشمنان در مقايسه با امكانات انقلاب اسلامي ايران خاطرنشان كردند: با وجود اين نابرابري، هرگاه ميدان رقابت و يا چالشي ميان نظام اسلامي و قدرت‌هاي بزرگ به وجود آمده، پيروزي و تأثيرگذاري با جمهوري اسلامي ايران بوده و اين معادله در سي سال گذشته بارها تكرار شده است.

ايشان تأكيد كردند: اين امر نشان دهنده نيروي دروني و ظرفيت بسيار سرشار انقلاب اسلامي است. رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به اذعان بيگانگان به قدرت فزاينده نظام اسلامي در منطقه و تأثيرگذاري آن بر افكار عمومي جهان تأكيد كردند: اين در شرايطي است كه ما از همه ظرفيت‌هاي انقلاب اسلامي استفاده نكرده‌ايم، اگر از همه ظرفيت ها استفاده شود، اين دريا بسيار سرشارتر است.

حضرت آيت الله خامنه‌اي، ايستادگي نظام اسلامي در مقابل قدرت‌ها، و قدرت فزاينده آن با وجود همه توطئه ها را اتفاقي معجزه آسا و بي نظير در تاريخ كشور ارزيابي و خاطرنشان كردند: نمونه بسيار كامل‌تر اين اتفاق فقط در تاريخ اسلام و در دوران ده‌ساله حكومت پيامبر (ص) رخ داده است كه با هيچ دوره اي قابل مقايسه نيست.

ايشان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت بالاي برگزاري مراسم سالگرد ارتحال امام خميني (ره)، اظهار ارادت و علاقه مردم و حضور آنان در اين مراسم را در دنيا مثال زدني و بي سابقه دانستند و افزودند: نكته درخور توجه و مهم اين مراسم حضور اكثريت جواناني است كه دوران امام (ره) را درك نكرده اند اما به ايشان عشق مي ورزند و اين نشان دهنده جاذبه تمام نشدني امام خميني (ره) است كه همچنان دل‌ها را به سوي خود مي كشاند.

رهبر انقلاب اسلامي همچنين در پايان از دست اندركاران برگزاري مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) و دستگاه‌هايي كه در اين خصوص فعاليت مي كنند تشكر كردند.

در آغاز اين ديدار آقاي محمد علي انصاري رئيس ستاد برگزاري نوزدهمين سالگرد ارتحال امام خميني (ره) با اشاره به نوآوري‌هاي امام راحل در عرصه هاي مختلف فرهنگي، سياسي، اقتصادي، اجتماعي و اخلاقي گفت: دشمنان انقلاب اسلامي نوآوري‌هاي امام (ره) و جذابيت آنها براي مسلمانان و افكار عمومي جهان را براي ادامه سلطه خود خطرناك مي دانستند بنابراين با عناوين و به بهانه هاي مختلف به مقابله با آن پرداختند ولي تاكنون نتوانسته اند مانع از گسترش انديشه ها و افكار امام راحل شوند.

وي همچنين از تمهيدات انجام شده براي برگزاري هرچه با شكوهتر نوزدهمين سالگرد ارتحال امام (ره) گزارشي ارائه كرد.