اهداف جامعه ایرانی چیست؟ « ما چگونه فکر می کنیم» و آنچه که در ایران مهم انگاشته می شود.

۱۳۸۶ تیر ۸, جمعه

آیت آلله جنتی امام جمعه موقت تهران: خدا در سوم تير نخواست در روي پاشنه‌ غلط بچرخد

كامل/آيت‌الله جنتي:
سهميه‌بندي بنزين به هر حال بايد انجام مي‌شد
مسوولان قضايي به تلفن‌ها و توصيه‌ها گوش ندهند
خدا در سوم تير نخواست در روي پاشنه‌ غلط بچرخد

سرويس: سياسي
1386/04/08
06-29-2007
13:50:37
8604-04589: کد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

دبير شوراي نگهبان با اشاره به بحث سهميه‌بندي بنزين گفت: اين كاري بود كه بالاخره بايد صورت مي‌گرفت و به نفع همه‌ي مردم، نظام و مملكت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيت‌الله جنتي در خطبه‌هاي نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران خاطرنشان كرد: مسأله‌ي سهميه‌بندي بنزين كاري بود كه سال‌ها مجلس و دولت به فكر آن بود و اقدام بسيار پسنديده‌اي هم است؛ زيرا درست نيست هرچه نفت داريم، بفروشيم، بنزين بخريم و آن را بسوزانيم و تنها هواي مملكت را فاسد كنيم.

وي با اشاره به اين‌كه شيوه‌ي كار و اجراي اين مسأله وضعيت خاص خود را دارد، اضافه كرد: البته ممكن است ابتداي كار چون تجربه‌ي اول است، تنش‌هايي به وجود بيايد؛ اما به تدريج عوارض اين مسأله هم از بين مي‌رود.

جنتي تأكيد كرد: درست نيست سرمايه‌هاي عظيم نفتي كه براي ساختن آينده‌ي كشور است، بهاي بنزين شده و دود شود و به هوا رود.

خطيب نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران در ادامه‌ي سخنانش اتفاق سوم تير را از مسائل تاريخي انقلاب دانست و افزود: رخداد اين روز بسيار عجيب و غريب بود. در زماني كه عده‌اي باور داشتند انقلاب 57 از بين رفته و ديگر فايده‌اي ندارد و غربي‌ها و بلندگوهاي آن‌ها در داخل اين مسأله را القاء مي‌كردند و در مقطعي كه خود به خود گرايش به غرب در حال افزايش بود و عدم تقيد به برخي ارزش‌ها و سهل‌انگاري راجع به برخي ارزش‌ها مشاهده مي‌شد، بر خلاف انتظار همه مردم به صحنه آمدند.

جنتي اضافه كرد: در آن مقطع كه برخي القا مي‌كردند ديگر به انقلاب 57 فكر نكنيد و اين در صورتي است كه تا انقلاب زنده است 57 بايد زنده باشد و در آن زماني كه بعضا مطرح مي‌شد مردم ديگر در اين وادي‌ها نيستند، خدا نخواست كه در روي يك پاشنه‌ي غلط بچرخد و يك مرتبه بر خلاف انتظار همه، همين مردم كه برخي خيال مي‌كردند از انقلاب بريده‌اند، مثل بچه‌هاي مدرسه كه همكلاسي خود را پيدا مي‌كنند و مي‌گويند تو شهردار مدرسه شو، يك نفر هم‌قد و هم‌سطح خود را پيدا كردند و براي انتخاب او نذر و نياز كردند و اشك ريختند و به خدا توسل كردند.

وي افزود: چند روز پيش يكي از دوستان مي‌گفت در زمان انتخابات در تاكسي از راننده پرسيدم به چه كسي رأي مي‌دهي؟ او گفت: نمي‌دانم اما مادرم كه چند سال پيش فوت كرده ديشب به خوابم آمده و گفت به احمدي‌نژاد رأي بده، كه از اين نمونه‌ها بسيار است.

دبير شوراي نگهبان در ادامه‌ي سخنانش افزود: خدا به دل‌هاي پاك جوان‌هاي بسيجي، حزب‌اللهي و خط امامي كمك كرد و در شرايطي كه نه حزبي حامي اين دولت بود و نه پولداري از آن حمايت مي‌كرد و هيچ‌يك از جريان‌هاي سياسي تعيين‌كننده نبودند و دخالتي نداشتند، متن مردم احمدي‌نژاد را انتخاب كردند.

جنتي با بيان اين‌كه مصداق بارز مردم‌سالاري را بايد در اين واقعه ديد گفت: سوم تير خود مردم بدون دخالت‌هاي سياسي و خط و خطوط سياسي به صحنه آمدند و انتخاب كردند.

به گزارش ايسنا دبير شوراي نگهبان با اشاره به برخي تعبيرات مقام معظم رهبري از دكتر احمدي‌نژاد، خاطرنشان كرد: احمدي‌نژاد شخصيتي انقلابي، دانشمند، مدير، شايسته، كارآزموده، اهل كار و ابتكار، متعهد به خدمت‌گزاري، متعهد به رفع محروميت‌ها، مبارز با فساد، داراي مشي مردمي، ساده‌زيست، شجاع و خستگي‌ناپذير است.

وي افزود: حالا اين دولت مي‌خواهد كار كند، بايد كمكش كرد. الحمدالله به گفته‌ي مقام معظم رهبري، قواي سه‌گانه امروز با هم هماهنگ هستند؛ لذا بايد هرچه مي‌توانند به هم كمك و از اين فرصت حداكثر استفاده را بكنند.

خطيب نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران با اشاره به اين‌كه امروز از آسمان و زمين اسلام و انقلاب را بمباران مي‌كنند، افزود: امروز بالاترين سرمايه‌گذاري‌ها را براي ايجاد تفرقه بين شيعه و سني شاهديم؛ اما اگر با خدا باشيم قطعا خدا دشمنان را دفع خواهد كرد؛ اما اگر چنين نباشد، بايد منتظر آسيب و آشوب باشيم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دبير شوراي نگهبان در ادامه‌ با اشاره به اهداي نشان شواليه از سوي ملكه‌ي انگليس به سلمان رشدي، خاطرنشان كرد: اين مردك ضداسلام چند سال بود كه مرده بود؛ اما امروز شاهديم كه بالاترين نشان انگليس به او اهدا مي‌شود كه بايد به انگليسي‌ها گفت اين اقدام شما باعث مي‌شود در دنيا منفورتر شويد.

وي با اشاره به اين‌كه امروز انگليس و آمريكا از بين كشورهاي غربي و پيشرفته از همه منفورتر هستند، گفت: اين اقدام مقام سلمان رشدي را هم بالا نمي‌برد.

جنتي با اظهار اميدواري نسبت به اين‌كه روزي حكم حضرت امام نسبت به سلمان رشدي اجرا شود، هم‌چنين به وضعيت فلسطين اشاره كرد و گفت: در فلسطين شاهد بوديم كه اثر تفرقه چه كرد؟ متأسفانه اشغال و تفرقه در بين فلسطيني‌هاي مظلوم به وجود آمد و در مقابل حماس قدرتمند، مردمي و مخلص انشعابي درست كردند و عده‌اي را در مقابل آن‌ها قرار دادند كه چشم اسرائيل هم روشن شد؛ اما ان‌شاءالله به زودي كور خواهد شد.

به گزارش ايسنا، خطيب نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران در ادامه با تسليت رحلت آيت‌الله فاضل لنكراني، خاطرنشان كرد: ان‌شاءالله خداوند روح ايشان را با اهل بيت محشور گرداند و از زحماتي كه در انقلاب و جهاد و ادامه‌ي راه امام و نشر فقه كشيدند، در آن دنيا بهره بگيرند.

وي هم‌چنين با اشاره به ششم تير، سالگرد سوءقصد به مقام معظم رهبري، افزود: ايشان به خواست خدا نجات يافت و خدا بر ما منت گذاشت و ما نبايد از اين نعمت‌ها غفلت كنيم. به اين بينديشيم كه اگر ايشان از دست ما مي‌رفت، چه مي‌شد؟

جنتي افزود: خطري كه بايد ايشان را علي‌القاعده از بين مي‌برد از سوي خدا دفع شد و خداوند ايشان را براي امروز و بعد از امام خميني (ره) براي اسلام، نظام و مردم ذخيره كرد.

دبير شوراي نگهبان، حادثه‌ي هفتم تير را بسيار تلخ توصيف كرد و گفت: در زماني كه نظام، انقلاب، مردم و اسلام نياز مبرم و شديد به بهشتي و امثالهم داشتند و وقتي كه بهشتي در حال دگرگون كردن قوه‌ي قضاييه‌اي بود كه همه چيز در آن منحرف بود، چنين حادثه‌اي رخ داد.

وي شهيد بهشتي را يك چهره، عنصر برجسته و از ياران حضرت امام، فردي متفكر و انديشمند، متعبد، مقيد به احكام، آشنا با مسائل روز، با دست پر به ميدان آمده، فردي قاطع، انعطاف‌ناپذير، ‌برنامه‌ريز و داراي وجدان كاري توصيف كرد و افزود: به غير از خود او 71 نفر از عناصر ارزنده كه در هر پستي بودند لياقت و كارايي لازم را داشتند با يك انفجار در آن حادثه از بين رفتند.

دبير شوراي نگهبان حادثه‌ي هفتم تير را قابل تأمل دانست و گفت: از سويي توطئه و جنايت دشمنان و از سويي مصيبت وارده بر امت در اين حادثه به چشم خورد و حقيقتا مملكت عزادار شد.

خطيب نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران اضافه كرد: در عين اين‌كه از دست دادن اين عزيزان مصيبت بزرگي بود؛ اما از آن‌جا كه خدا بعد از هر مصيبتي بر دوستان خود با اجر‌هاي دنيا و آخرت جبران مي‌كند بعد از اين حادثه ماهيت دشمنان برملا شد و هنوز هم آن‌ها در دنيا شرمسارند.

جنتي گفت: لعنت خدا، پيغمبر، ملائكه و فرشتگان بر كساني كه از اين تروريست‌ها حمايت كردند و به آن‌ها پناه دادند. هنوز هم پناهگاه هر تروريستي كشورهاي اروپايي و آمريكا هستند. در آن زمان خدا به آن‌ها شكست داد و به اسلام، مردم، انقلاب و امام ما سرافرازي و خون آن‌ها مايه‌ي آبروي و تقويت نظام شد.

جنتي با تأكيد بر اين‌كه بهشتي بايد امروز سرمشق باشد، در عين‌حال به هفته‌ي قوه‌ي قضاييه اشاره كرد و ضمن تقدير و تشكر از مسوولان و دست‌اندركاران اين قوه گفت: افتخار اين قوه بايد اين باشد كه بنيان‌گذار آن بهشتي بود و در اين قوه بايد راه بهشتي ادامه يابد.

دبير شوراي نگهبان با تأكيد بر اين‌كه طبق تأكيد مقام معظم رهبري مفسدان بايد از قوه‌ي قضاييه بترسند و امنيت نداشته باشند، اضافه كرد: غيرمفسدان نيز بايد در امان كامل باشند و نه كسي بايد متعرض اين افراد مصلح باشد و نه مفسدان بايد آرامش داشته و به خواب راحت روند. اگر قوه‌ي قضاييه چنين وضعيتي داشته باشد آن قوه‌ي قضاييه‌اي است كه بايد باشد.

وي با اشاره به طرح امنيت اجتماعي، خاطرنشان كرد: در اين طرح كه نيروي انتظامي مردانه وارد شد دوستاني از قوه‌ي قضاييه نيز كمك كردند تا زحمات آن‌ها به بار نشست.

دبير شوراي نگهبان به مسوولان و دست‌اندركاران قوه‌ي قضاييه گفت: شما حساب اين پرونده و خود را نكنيد، حساب نظام را بكنيد؛ همان‌طور كه بهشتي براي تاريخ ماند و اثر گذاشت، شما هم مي‌توانيد در گوشه‌اي چنين كنيد.

وي افزود: متأسفانه امروز هر كسي كه مي‌خواهد فساد بزرگي كند با يك دم‌كلفت، نماينده، قاضي و يا يك مقام بزرگ همراه مي‌شود و اگر روزي هم او را گرفتند، مشاهده مي‌كنيم كه از همه طرف تلفن مي‌كنند و مي‌گويند ما اين فرد را مي‌شناسيم، چرا او را گرفته‌ايد؟

دبير شوراي نگهبان اضافه كرد: در مسائل سياسي نيز مجرمي كه ادله‌ي جرم كافي هم دارد، نمي‌گذارند حتي چند روز در زندان بماند؛ اما به مسوولان قضايي مي‌گويم به اين تلفن‌ها و توصيه‌ها گوش ندهيد و تنها گوشتان بدهكار خدا و پيامبر باشد.

خطيب نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران در پايان با تأكيد بر اين‌كه برنامه‌ها در اين قوه نبايد اطاله‌ي دادرسي داشته باشد، افزود: وقتي رسيدگي به يك پرونده چند سال طول مي‌كشد اهميت حكم قاضي از بين مي‌رود؛ اما نبايد اين‌طور باشد، بايد با سرعت و قاطعيت بررسي شود و حكم اسلام هم همين ا

هیچ نظری موجود نیست: