اهداف جامعه ایرانی چیست؟ « ما چگونه فکر می کنیم» و آنچه که در ایران مهم انگاشته می شود.
۱۳۸۷ تیر ۴, سهشنبه
۱۳۸۷ خرداد ۳۱, جمعه
نقل شایعه علیه مقامات نظام حرام شرعی است
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه های امروز نماز جمعه تهران با دعوت نمازگزاران به تقوای الهی در مورد حضور زنان در عرصه اجتماع گفت : زن در عرصه اجتماعی می تواند با ضوابط شرعی حاضر باشد و خدمتگزار باشد اما فاطمه گونه و همراه با عفت که در سیره عملی حضرت زهرا(س) وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت : انس با خدا پایه مباحث اخلاقی در اسلام است و از جمله راههای انس با خدا عمل صالح است، یعنی عملی که خالصانه برای خدا باشد و دومین ویژگی عمل صالح این است که بر اساس تکلیف باشد، یعنی ممکن است یک کار در یک مقطع صالح باشد و در مقطع دیگر عملی ناصالح محسوب شود. برای مثال، امام خمینی (ره) در آستانه انقلاب گفتند که سربازها از پادگانها فرار کنند که آن روز کار درستی بود و امروز کار غیرصحیحی است.
خاتمی تصریح کرد : تکلیف محوری سیره انبیاء بوده است. انبیاء به این توجه نمی کردند که چه خواهد شد بلکه به تکلیفی که باید انجام می داندند می اندیشیدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت : تکیلف محوری به معنای بی برنامه عمل کردن و غیرکارشناسانه عمل کردن نیست، چون بر اساس روایات کسی که غیرکارشنانه عمل می کند افسادش بیش از اصلاحش خواهد بود.
آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه های دوم نماز جمعه تهران با تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) گفت : با همان شکوهی که به استقبال عزای حضرت زهرا(س) رفتیم با همان شکوه به استقبال میلاد آن حضرت برویم.
وی همچنین با گرامیداشت سالروز ولادت امام خمینی(ره) از ایشان به عنوان احیاگر اسلام در عصر حاضر یاد کرد.
خطیب نماز جمعه تهران همچنین از شهید دکتر چمران به عنوان شهیدی یاد کرد که با مدال رضایت ولی فقیه با پیکری خونین به دیدار خدا رفت.
خاتمی همچنین با بیان اینکه وضعیت آب در کشور در شرایطی است که نیاز جدی به صرفه جویی وجود دارد از مردم خواست که همچون زمستان گذشته که در مورد گاز صرفه جویی کردند در مصرف آب هم صرفه جویی کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حوادث سال 1360 گفت : در دهه آخر خرداد و دهه اول تیرماه 1360 شاهد حوادثی سریع و پی در پی بودیم.
وی گفت : امام (ره) در بیستم خرداد بنی صدر خائن را از فرماندهی کل قوا عزل کرد که کار بسیار مهمی بود. 26 خرداد بیش از صد نماینده طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر را به مجلس ارائه کردند و این طرح با 177 رای از 190 رای با اکثریت قاطع رای آورد و امام بعد از رای عدم کفایت مجلس به بنی صدر اول تیرماه وی را از ریاست جمهوری عزل کردند. 30 خرداد شاهد شورش کور منافقین، ششم تیرماه شاهد ترور مقام معظم رهبری در مسجد ابوذر بودیم که خداوند این ذخیره انقلاب را برای ما نگاه داشت و در فاجعه هفتم تیر که شهدای زیادی مثل شهید بهشتی را از دست دادیم.
وی ادامه داد : مایه تعجب است که دنیای لیبرال دموکراسی غرب و اینهایی که شعار حقوق بشرشان گوش فلک را کر کرده است اخیرا نام منافقین را از لیست تروریستها حذف کردند.
خاتمی خطاب به کشورهای غربی گفت : شما تروریست پرورید نه ضد تروریست.
وی گفت : عواملی مثل ضعف اعتقادی، انحصار طلبی، بازی خوردن از بیگانگان و بریدن از ولایت از عوامل مهم سقوط و بدبختی منافقین و بنی صدر بود.
خاتمی با بیان اینکه جدایی از ولایت فقیه باعث تیره روزی می شود گفت : عبرت دیگر حادثه هفتم تیر این بود که اکثر شخصیتهایی را که ترور کردند ابتدا ترور شخصیت کردند .
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: جمعی کنار هم می نشیند و هم قسم می شوند که افشاگری کنند، دروغ هایی را در رابطه با چهره های بهشتی گونه مطرح می کنند که این در ادامه همان پروژه ترور شهید بهشتی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری از مردم خواست تحت تاثیر این شایعات قرار نگیرند و گفت : این شایعات هست و خواهد بود اما حتی نقل این شایعات هم حرام شرعی است.
وی افزود : در جلسات محفلی نشسته اند و تصمیم گرفته اند این پروژه را انجام دهند.
خاتمی از قوه قضاییه خواست که این پرونده (عباس پالیزدار) را عادلانه با حساسیت فراوان دنبال کند چون این پرونده یک پرونده معمولی نیست و حاصل یک کار تشکیلاتی است.
وی گفت : سرنخها را پیدا کنید و در نهایت مفتریان را به مجازات برسانید تا دیگر مفتریان بدانند افترا مجازات سنگینی دارد.
خاتمی با اشاره به سفر اخیر خاویر سولانا به تهران اظهار داشت : حرف و موضع نظام دو نکته است. ما از آغاز طرفدار مذاکره در این مورد هستیم اما مذاکره منطقی و برهانی برای حل مشکل. ملت فهیم و شجاع ایران ادب را با ادب جواب می دهد و منطق را با منطق جواب می دهد، اما اگر دشمنان و به ویژه اسرائیلیها و حامیان آمریکاییها بخواهند با زبان زور حرف بزنند مطمئن باشند که تو دهنی محکمی خواهند خورد.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد : این عقب مانده های سیاسی اگر تا الان نفهمیده اند امروز بفهمد که روانشناسی سیاسی مردم ایران بیگانه ستیزی است و با این روانشناسی اگر به ایران چپ نگاه کنید شاهد خروش ملت ایران خواهید بود که تا ابد شما را از انجام هر حرکت شرارت آمیزی پشیمان می کنند.
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در جمعه, خرداد ۳۱, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۳۰, پنجشنبه
آيت الله مکارم: هرکس رساله نوشت،مرجع تقليد نيست
آيت الله العظمي مكارم شيرازي در افتتاحيه ششمين اجلاسيه سراسري جامعه اسلامي مدرسين حوزه علميه و علماي بلاد كشور بر استقلال و اتحاد روحانيت در سراسر كشور تاكيد كرد.
به گزارش رجانيوز به نقل از ايسنا، استاد درس خارج فقه حوزه بر شكوه، نورانيت و اثرگذاري اين گردهمايي تاكيد كرد و گفت: علماي بلاد اولا يكديگر را ميبينند و تفاهم بيشتري خواهند داشت و ثانيا تجارب را با هم مبادله و برنامههاي واحدي براي آينده خواهند ريخت و از مشكلات مناطق مختلف نيز آگاه و باخبر ميشوند.
اين مرجع تقليد پيامبر (ص) را هادي انسان دانست و گفت: قرآن به دنبال هدايت انسان است و توحيد و خداپرستي هم نوعي هدايت است.
وي با بيان اينكه قرآن داراي چهار ركن اساسي ماده انرژي زا ، منطقه ظهور نور، تنظيم كننده نور و محفظه نور است، گفت: خداوند در آيه نور از محفظه نور تعبير به مشكات ميكند كه منظور از آن در درجه اول مسوولان، علما، دانشمندان و حاميان تربيت مقدسه هستند.
وي با اشاره به سخنان برخي سياستمداران آمريكايي وايتاليايي در مورد فراگير شدن اسلام در جهان، گفت: قرائن و شواهد حاكي از پيشرفت اسلام است و لذا اگر از اين فرصت استفاده نكرده و قدمي براي شتاب بخشيدن به اين پيشرفت بر نداريم سخت در اشتباهيم.
وي افزود: دنياي امروز به خاطر فرهنگ غني اسلام و خسته شدن از شعارهاي دروغين دنياي مادي آمادگي براي پذيرش مكتب آسماني قوي دارد. دنيا امروز به دنبال آن است كه مكتبي، روح و جانشان را سيراب كند.
استاد حوزه علميه قم، استقلال روحانيت را اصل مسلم در اين قشر دانست و افزود: روحانيت در كنار نظام و نگهبان و حافظ نظام است و در واقع نظام از روحانيت برخاسته است. اما در عين حال مستقل مانده و اين امر سبب شده تا به عنوان نهاد مردمي در مشكلات به ياري نظام بشتابد. روحانيت حلقه اتصال ميان مردم و حكومت اسلامي است.
وي اتحاد روحانيت را عامل اصلي وحدت و پيروزي دانست و افزود: اختلاف و پراكندگي در قرآن هم رديف صاعقه و زلزلههاي ويرانگر شمرده است هرجا از اتحاد فاصله گرفتهايم مشكل آفرين بوده و هركجا به سوي آن رفتيم شاهد خوشبختي بودهايم.
وي خطاب به علماي بلاد گفت: مردم هر شهر بايد بدانند علماي آن منطقه با هم متحد هستند هر چند كه سليقههاي مختلف، امري طبيعي است اما علي رغم آن در اهداف مشترك هستند.
وي در ادامه نظام مند شدن برنامههاي روحانيت را از جمله مواردي دانست كه بايد به آن توجه ويژه كرد و ادامه داد: آيا ضابطهاي هست كه مشخص كند چه كساني بايد لباس روحانيت را بپوشند و اگر آن را به تن كردند و مخالف با اين لباس عمل نمودند چگونه بايد با آنها برخورد كرد.
وي تصريح كرد: لباس روحانيت لباس پيامبر و مسووليت آفرين است و اين لباس بايد ضابطه مند باشد.
وي همچنين بر ضابطه مند شدن مرجعيت تاكيد كرد و گفت: نبايد اين گونه باشد كه هر كسي از هر گوشهاي بلند شود و رسالهاي بنويسد و خود را مرجع تقليد معرفي كند اگر نتوانيم ضابطهاي براي اين مساله اساسي روحانيت تعيين كنيم شاهد مشكلات فراواني خواهيم شد.
وي بر ضابطهمند شدن خطبا و مداحان نيز تاكيد كرد و گفت: مقصود از ضابطه، ضابطهي درون گروهي است و جوشيده از درون روحانيت است.
مكارم شيرازي اضافه كرد: عدهاي در مداحي قائل بر اين هستند كه سبك مداحي بايد به سبك ترانههاي غربي باشد و اگر اين گونه نباشد جذابيتي بين جوانان نخواهد بود.
وي همچنين با اشاره به تاليف و چاپ 200 جلد كتاب در هفته در شهري مانند قم، گفت: به تازگي مسوولان ارشاد اظهار داشتهاند كه سالانه 16 هزار كتاب چاپ ميشود اما سوال در اينجاست كه چگونه به اينها رسيدگي و بر چاپ آنها نظارت ميشود. كتب ديني بايد زير نظر خبرگان ديني تاليف شود.
وي به عنوان مثال به چاپ كتابي در رابطه با عدم تحريف قرآن اشاره كرد و گفت: عجيب در اين كتاب آن بود كه متن خود اين كتاب نوعي تحريف قرآن بود و عجيبتر آنكه جلوي نام نويسندهي آن از كلمهي آيت الله العظمي استفاده كرده بودند.
وي تصريح كرد: گفته ميشود روحانيت زير نظر قم و حوزه علميه قم، مراجع تقليد و جامعه مدرسين ضابطه مند شود براي آن است كه شاهد اين مشكلات و ضايعات نباشيم.
وي، همچنين خطاب به علماي بلاد اظهار داشت: علماي شهرستانها بايد طلاب خود را براي پاسخگويي به شبهات آماده كنند.
وي با اشاره به فعاليت چهار هزار سايت اينترنتي عليه اسلام و تشيع، گفت: ما بايد جوانان را در برابر اين مسائل بيمه كنيم پاسخ به شبهات خود علم و دانش است كه بايد در حوزهها به صورت رشتهاي جدا تدريس شود و طلاب به آن مجهز شوند.
اين مرجع تقليد در ادامه بر تقويت حوزههاي علميهي شهرستانها تاكيد كرد و گفت: هر كجا كه حوزهي علميه تاسيس شده مايهي خير و بركت است ائمه جمعه بعد از مساله نماز جمعه بايد به تقويت حوزه علميه بپردازند و امتيازاتي را در نظر بگيرند تا جواناني كه وارد دانشگاه ميشوند به طرف تحصيل در حوزه تشويق شوند.
وي در ادامه خواستار تقويت نظام جمهوري اسلامي ايران شد و گفت: براي تقويت اين نظام بايد از مردم براي حضور در صحنههاي مختلف همچون انتخابات، راهپيماييها دعوت كنيم و در واقع ضمن تقويت رابطه مردم با نظام به حل مشكلات آنان نيز كمك كنيم.
مكارم شيرازي تصريح كرد: رسيدگي به مشكلات مردم به نوعي تقويت نظام و روحانيت را به دنبال خواهد داشت.
وي همچنين خواستار دوري گزيدن از جناح بازيهاي سياسي شد و گفت: وظيفه ديگر روحانيت بايد تلاش در جهت حفظ وحدت همه جناحها باشد.
استاد درس خارج فقه حوزه با اشاره به اظهار نظر سروش در مورد قرآن كريم، گفت: روحانيت بايد در برابر مسائل خلافي كه واقع ميشود، حساسيت نشان دهد. اگر فتاوايي بر ضد اجماع علما گفته شد روحانيت وظيفه دارد كه به آن اعتراض كند نه آنكه با سكوت خود اجازه دهد دو نفر بيايند و به روحانيت فحاشي كنند.
وي در پايان سخنان خود اظهار داشت: سكوت روحانيت در برابر چنين مسائلي هزينههاي سنگيني به دنبال خواهد داشت و جامعه مدرسين حوزه علميه بايد بيش از اين در برابر اين مسائل فعال بوده و نقش آفرين باشد.
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در پنجشنبه, خرداد ۳۰, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۲۷, دوشنبه
آقای هاشمی می خواست از آب چشمه فدک بخورد!
كد خبر: ۱۲۳۶۴ | تاريخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۸۷ | تعداد بازديد: ۳۲۵۱ |
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در دوشنبه, خرداد ۲۷, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۲۵, شنبه
باهنر هم منتقد دولت نهم شد؟!
دو سال طول کشيد تا دولت را قانع کنيم اقتصاد کشور نياز به تئوري دارد و صرفا با ديدگاه مهندسي نميشود کشور را اداره کرد. از نظر مهندسي، عبور رشته کوه البرز از سوراخ سوزن ممکن است؛ يعني بايد کوه را پودر کرد و اين پودر را از سوراخ عبور داد، اما بحث اين است که آيا اين کار توجيه اقتصادي دارد يا اصولا مفيد است يا نه؟
شب گذشته، محمدرضا باهنر كه در شب آخرين جلسه مجلس هفتم در حزب خود، جامعه اسلامي مهندسين، سخن ميگفت، به بيان انتقادات شديداللحني از دولت احمدينژاد پرداخت.
باهنر كه به دليل عملكرد خود در سه سال گذشته و نيز برخي روابط ويژه با دولت نهم، از نگاه افكار عمومي عامل كنترلكننده مجلس هفتم از نظارت مؤثر بر دولت به شمار ميرود، اين بار خود دولت را به سر باز زدن از هرگونه تئوري اقتصادي متهم كرد.
نايب رئيس مجلس هفتم، با به كار بردن تعبيري جالب از مشي رئيسجمهور، با بيان اينکه دو سال طول کشيد تا دولت را قانع کنيم که اقتصاد کشور نياز به تئوري دارد و صرفا با ديدگاه مهندسي نميشود کشور را اداره کرد، خاطرنشان کرد: از نظر مهندسي، عبور رشته کوه البرز از سوراخ سوزن ممکن است؛ يعني بايد کوه را پودر کرد و اين پودر را از سوراخ عبور داد، اما بحث اين است که آيا اين کار توجيه اقتصادي دارد يا اصولا مفيد است يا نه؟
وي گفت: در ارتباط با تورم بحث ما اين بود که بالاخره بايد يک تئوري اقتصادي را پذيرفت، اما مقامات اجرايي ميگفتند اين تئوريها فقط کار را کند ميکند و ميتوان بدون آنها هم کار کرد.
باهنر تصريح کرد: بدون تئوري اقتصادي پول نفت داشتن خيلي بدتر از نداشتن پول نفت است.
دبير کل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اينکه توجيه وضعيت بد اقتصادي با وجود افزايش قيمت نفت دشوار است، گفت: قيمت نفت بالاتر ميرود، ولي وضع مردم بدتر ميشود. البته خوشبختانه امروز همه قبول کردهاند که تورم وجود دارد تا دو سه ماه قبل ميگفتند تورم کار فلان بانک خصوصي و چند بنگاه معاملاتي است، ولي امروز ديگر اين حرفها خريداري ندارد.
باهنر با اشاره به اينکه نبايد سهم تورم جهاني را در اقتصاد ناديده گرفت، گفت: کار مبرم مجلس هشتم مهار تورم است.
دبير کل جامعه اسلامي مهندسين گفت: اگر همه ما سر خط بياييم و حرفهاي علمي همديگر را قبول کنيم، اين تورم را ميشود در سه، چهار ماه مهار کرد؛ البته جبران آن سه ـ چهار سالي طول ميکشد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه با تزريقهاي غير طبيعي نميتوان اشتغال ايجاد و آن را حفظ کرد، گفت: ما در چند سال گذشته درباره سند چشم انداز حرکت جامع و معادلي نيز نداشتيم و حتي ميتوانم بگويم چشمانداز مغفول واقع شده بود.
باهنر با تأکيد بر اينکه سياست خارجي کشور هم بايدبهتر مديريت شود گفت: مهمترين موضوع سياست خارجي ما در سه، چهار سال اخير، موضوع هستهاي است. ما در رابطه با سياست هستهاي با خارجيها دو جمله بيشتر نداريم. دسترسي به فناوري هستهاي حق مسلم ماست و ما اين فناوري را براي اهداف نظامي نميخواهيم.
وي افزود: مردم پذيرفتهاند براي الحاق حق هستهاي، بايد هزينه بدهند البته اين هزينه را نبايد با ندانم کاريهاي خود افزايش بدهيم. اشتباه است اگر کسي فکر ميکند با افزايش هزينه موفقيت هم بيشتر ميشود؛ ما بايد حداقل هزينه را بپردازيم.
نماينده مجلس هفتم در ادامه سخنان خود به لزوم تثبيت مديريتها در کشور اشاره کرد و گفت: هرچند ترميم و تغيير کابينه حق دولت است، ولي اگر درست انجام نشود ميتواند تهديد باشد. اينکه هميشه وزرا احساس کنند در حال رفتن هستند اين فرصت براي دولت نيست و ايجاد احساس تزلزل خسارت عظيمي را وارد ميکند.
وي گفت: نوع ترميمها بايد اصلاح شود و الان از يک سال و نيمي که از دوران خدمت آقاي احمدينژاد باقي مانده، هر ترميمي که قرار است اتفاق بيفتد، بايد زودتر انجام شود تا مسئولان فعلي دولت، وزرا و فرمانداران احساس کنند ديگر تا آخر دولت تغييري ايجاد نميشود.
باهنر با بيان اين که ترميم کابينه نبايد يک روش باشد، گفت: مقامات بايد احساس امنيت شغلي کنند.
وي در پاسخ به پرسشي در مورد مهار تورم گفت: تورم فعلي 22 درصد شده که اگر دولت و مجلس هماهنگ بودند اين تورم در حد 13- 14 درصد باقي ميماند.
وی افزود: در جلسه قبلی فراکسیون اصولگرایان ما رئیس جمهور را دعوت کردیم و صحبتهای خوبی کردند اما واژهای بکار بردند که ما دنبال انهدام مدیریت جهان هستیم، حالا شما این را داشته باشید و از آن طرف فیلم هالیوود را داشته باشید.
باهنر همچنین در پاسخ به پرسش دیگری گفت: بعضی از تبلیغات دولت مصرف داخلی دارد و مصرف خارجی ندارد و بالعکس، در تمام دنیا وقتی آژانس انرژی اتمی تخلفی از کشورها را میبیند آنها میگویند ما اصلا سانتریفیوژی نداریم در حالی که در کشور ما اعلام میکنند ما دو هزار سانتریفیوژ داریم و این خیلی عجیب است و من نمیخواهم قضاوت بکنم.
اين اظهارات باهنر، در حالي كه در آخرين ساعات مجلس نيز او با دست آويختن به انواع روشها، مانع استيضاح وزير بازرگاني شد، از نگاه برخي، به معناي تغيير رويكرد باهنر و چه بسا، نمايندگان نزديك به او در مجلس هشتم به شمار ميرود.
همچنين اين امر در كنار تغييراتي در تركيب مجلس هشتم، از جمله افزايش كرسيهاي فراكسيون اصلاحطلبان و نيز تقويت طيف اصولگرايان منتقد دولت، رويكرد مجلس جديد نسبت به دولت را دستخوش تغييراتي نشان ميدهد
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در شنبه, خرداد ۲۵, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۲۴, جمعه
در راه حق، نبايد از قلت طرفدار وحشت كرد
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه با استفاده از کلمات گهربار امیرالمومنین عليهالسلام اظهار داشتند: در راه حق و صراط مستقیم نباید از قلّت طرفداران وحشت کرد، زیادی هوادار ملاک نیست ممکن است طرفداران حق آن قدر کم باشند که انسان وحشت کند.
آیت الله مصباح یزدی گفتند: توجه به تاریخ صدر اسلام بسیاری از مشکلات ما را حل خواهد کرد.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه اظهار داشتند: انگیزههای نفسانی در افراد خیلی اثرگذار است و اگر هواهای نفسانی کنار برود نقطهنظرها به هم نزدیک میشود.
ایشان افزودند: آن چه مانع میشود همه در یک مسیر حرکت کنند، هواهای نفسانی است.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به وقایع تاریخ صدر اسلام خاطرنشان کردند: اگر بخواهیم دچار اشتباهات نشویم، باید حق را بشناسیم و معیار حق و باطل را از هم تشخیص بدهیم و چنانچه به تاریخ صدر اسلام توجه داشته باشیم بسیاری از معماها و مشکلات امروز ما حل خواهد شد.
عضو جامعه مدرسین تصریح کردند: باید معرفت و بصیرت را بالا ببریم و اهل بینش و تشخیص باشیم تا راه خدا و پیغمبر صليالله عليه و آله را بشناسیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزودند: اگر انسان بخواهد راه حق را بفهمد باید مطالعه، فکر و تحقیق کند و لغزشگاهها را شناسایی و تاریخ گذشتگان را مورد بررسی قرار دهد تا فریب ظواهر را نخورد.
آیت الله مصباح یزدی با استفاده از کلمات گهربار امیرالمومنین عليهالسلام گفتند: در راه حق و صراط مستقیم نباید از قلّت طرفداران وحشت کرد، زیادی هوادار ملاک نیست ممکن است طرفداران حق آن قدر کم باشند که انسان وحشت کند. این استاد حوزه خاطرنشان کردند: اگر بخواهیم در چالههایی که دیگران افتاده اند نیفتیم باید نیت خود را خالص کنیم
- آیا این به این معنی است که این طیف چون خود را حق می داند علی رغم خواست مردم باید سیاستهای خود را دنبال کنند؟
- آیا ایشان مجوز دیکتاتوری را صادر می کنند؟
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در جمعه, خرداد ۲۴, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۲۳, پنجشنبه
عدهاي براي خود امپراطوري اقتصادي ايجاد كردهاند
آيتالله مصباح يزدي
عدهاي براي خود امپراطوري اقتصادي ايجاد كردهاند
اشاره: متن زير گفتگو با آيتالله مصباح يزدي در مورد مسائل بنيادين و زيربنايي اقتصاد است. در اين گفتگو وي بر لزوم درك زمينههاي جهاني و روابط بينالملل براي پايهريزي بنيانهاي اقتصاد اسلامي تاكيد كرده است.
خبرگزاري موج در گفتگويي دوستانه و صميمانه پاي صحبت اين عالم وارسته نشسته است تا چالشهاي اقتصادي جمهوري اسلامي را چه از ديدگاه اقتصاد اسلامي و مبنايي و چه از ديدگاه راهبردي بررسي كند.
اجرايي شدن اصل 44 قانون اساسي چه ميزان ميتواند به تحقق اهداف در نظر گرفته شده حكومت اسلامي به ويژه عدالت كمك كند؟
تحقق اصل 44 قانون اساسي در زمره اهداف عاليه انقلاب اسلامي است و آن هم به اين دليل كه حكومت اسلامي براي تحقق عدالت در جامعه بايد تلاش و كوشش كند. بنابراين حكومت اسلامي براي رسيدن به اين هدف بايد بصورت دقيق اين اصل را در سياستگذاريها و برنامهريزيها به اجرا درآورد.
سازوكار لازم براي اجرايي شدن اين اصل بايد چگونه از سوي حكومت اسلامي ايجاد شود؟
براي اجرا شدن اين اصل چند پايه لازم است كه هر كدام از اين پايهها سازوكارهاي مربوط به خود را دارد. يكي از آن سه پايه اصلي براي اجرا شدن اين اصل مباحث تئوريك و نظري پيرامون مسائل اقتصادي بهخصوص از ديدگاه اسلامي است. از آنجا كه اين مباحث جزو مباحث حكومتي است لذا مباحث كلان اقتصادي در اين حوزه بايد مورد توجه و دقت نظر قرار گيرد.
تا ما ندانيم كه نظر اسلام پيرامون مباحث كلان اقتصادي چيست، تلاش براي اسلامي كردن اقتصاد و تحقق اهداف اقتصاد اسلامي، تلاش بيهدفي است. بدون شك، بايد نظرات اقتصادي و مديريت كلان جامعه روشن شود.
همانطور كه ميدانيد مباحث تئوريك، منطقي و چارچوبمند است اما در اقتصاد اسلامي بخش ارزشهاي اسلامي هم مدنظر است.
براي تبيين اين موارد نيازهايي اكنون در اين بعد احساس ميشود؟
اين بخشها احتياج به متخصصيني دارد تا پيرامون آنها به تبادلنظر بپردازند لذا اساتيد حوزه و دانشگاه هر دو بايد تلاش كنند تا در تحقق اين هدف به نتيجه برسيم و بتوانيم تئوريهايي كه منطبق با مسائل جامعه است بدست بياوريم.
از اوايل انقلاب ضرورت اين كار روشن بوده و در ستاد انقلاب فرهنگي در دوران حضرت امام(ره) هم اين نگرش وجود داشته و اكثر افرادي كه هماكنون در اين حوزه (اقتصاد) تلاش ميكنند از همان دوران مشغول فعاليت بودهاند.
اين پايه اول اگر به درستي انجام ميپذيرفت يعني تئوريهاي منطبق با جامعه ما و نظرات اسلامي تبيين و در مرحله بعد براساس آنها سياستگذاري و برنامهريزي ميشد، آيا در راستاي تحقق اقتصاد اسلامي به هدف رسيده بوديم؟! پاسخ به اين سؤال منفي است زيرا كه اين هدف دو ركن ديگر هم دارد.
پايه دوم بيشتر به مسايل سياسي و بينالمللي مربوط ميشود.
ما در تئوريهاي اقتصادي تمامي مسايل بالفعل جامعه را با مسايل پيراموني مورد تحليل و بررسي قرار ميدهيم. برخي مسائل متحده است و پيرامون آنها آيه و روايت خاصي وجود ندارد و بايد براساس قواعد اصولي تبيين گردد. بسياري از مسايل بايد صورت مسألهاش درست تبيين گردد.
اين مسأله علاوه بر آشنايي با فقه اسلامي و اقتصاد دانشگاهي، احتياج به آشنايي مسايل جاري جهان و بينالمللي ارتباط دارد.
براي بهتر اجرا شدن و رسيدن به اهداف اسلامي با توجه به نبود نمونه مشابه چه كارهايي بايد صورت گيرد؟
از آنجا كه نميتوانيم مسايل اقتصادي را در چارچوب كشور خود مطرح كنيم لازم است با مسائل جهان و اتفاقات سياسي و اقتصادي كه رخ ميدهد آشنا و آگاه باشيم زيرا مسائل اقتصاد نو با جهان پيوند دارد. ما نميتوانيم تئوري خاصي را طرح كنيم و بخواهيم بدون در نظر گرفتن شرايط واقعي آن را در جامعه عملي سازيم زيرا كه در تعاملات اصطكاك پيدا ميكنيم.
لذا بايد يك جنبه ثانوي در مسايل اقتصادي لحاظ كنيم آن هم به خاطر شرايط بينالمللي و جهاني و ارتباط ما با آنها و پيشبيني شرايط آينده كه بوجود ميآيد.
تا چند دهه اخير هيچكس در مورد مالكيت فوق اتمسفر و كرات آسماني فكر نميكرد اما امروزه اين مباحث مطرح است در واقع مبحث مالكيت گسترش كيهاني پيدا كرده و بايد در مورد مالكيت كيهاني نظر بدهيم. ما بايد آگاه باشيم كه قدرتهاي بزرگ به چه مسايلي فكر ميكنند و در سياستهاشان چه الگوهايي را براي چه اهدافي در نظر ميگيرند و از چه شگردهايي براي زير سلطه قرار دادن كشورهاي جهان سومي تلاش ميكنند. امروز ما به سختي ميتوانيم شگردهاي آنها را كشف كنيم از جمله آنها همين شركتهاي چندمليتي است زيرا كه قانون خاصي هم جايگاه براي آنها در نظر گرفته نشده است.
با توجه به موارد گفته شده به نظر بايد با بررسي علمي و همهجانبه نوآوري داشته باشيم تا بتوانيم حضور داشته باشيم؟
با وجود اين مسايل، ما يك بينش فوقاقتصادي لازم داريم بينش سياسي اقتصادي تا بتوانيم مسايل روز را درست بفهميم و براي آينده درست پيشبيني داشته باشيم.
تبيين شرايط اقتصاد بينالمللي ظرافتهاي خاصي را دارد كه براي پي بردن به آن بايد فنون لازم را فرا گرفته باشيم. اين مسأله صرفاً كار يك استاد دانشگاه اقتصاد نيست، بلكه يك بينشي است كه به عنوان پايه دوم در مسايل اقتصادي بايد وجود داشته باشد.
از تركيب تئوريهاي اقتصادي اسلام و آگاهي از شرايط اقتصاد سياسي جهان، سياستهاي اقتصادي ما بدست ميآيد و ارتباط اقتصادي جهاني تبيين ميگردد.
بعد از اين دو پايه آيا مشكلات اقتصادي ما حل ميشود و اگر بالفرض تمامي كارشناسان ما هم بالاجماع به نقطه نظر واحدي برسند اقتصاد اسلامي محقق ميگردد؟!
اين امر اصلاً محقق نميشود به دليل اينكه تاكنون در بعد نظري موفق بودهايم وقتي ميخواهيم مسايل نظري را در جامعه اجرا كنيم، در بعد عملي دچار اشكال ميشويم زيرا كه در اين رابطه منافع مجريان مد نظر قرار ميگيرد.
به نظر با اين مباحث نظري قدرت اقتصادي يكي از لازمههاي موفقيت اين نظريه باشد شما با اين مسئله موافقيد؟
عدهاي هستند كه به خاطر شرايط و ويژگيهايي كه داشتهاند، توانستهاند براي خود امپراطوريهاي اقتصادي ايجاد كنند و حتي در عرصه بينالمللي وارد شدهاند آيا آنها حاضرند از منافع شخصي خود بگذرند؟! آيا بدون قدرت مالي، حكومتهاي اسلامي ميتوانند با جهان تعامل داشته باشند؟! ما بايد به هرحال قدرت اقتصادي را به وجود آوريم اگر توانستيم تكنولوژي و نيروي انساني را به كار گيريم و قدرت اقتصادي در عرصه بينالمللي پيدا كنيم آنوقت ميتوانيم در جهان حرفي براي گفتن داشته باشيم و ديگران حرف ما را گوش كنند در غير اينصورت كسي به حرف ما گوش نميكند.
با اين تفسير آن دو پايه اولي كه تبيين كرديم در هم ميريزد زيرا كه اين فكر تئوريهاي اقتصادي و مسايل بينالمللي را هرطور كه بخواهد تفسير و تحليل ميكند زيرا كه رسيدن به قدرت اقتصادي براي آن اهميت دارد. از طرف ديگر چون در حكومت اسلامي هم اين مباحث را طرح ميكنيم به قدرت رسيدن حكومت اسلامي را در كسب قدرت اقتصادي ميدانيم.
به نظر نياز به راهحل و يا راهكارهاي جديدي داريم نظر حضرتعالي در اين خصوص چيست؟
براي اينكه اين مسأله به نحوي حل شود كه در راستاي تحقق حكومت عدل جهاني حضرت وليعصر باشد، لازم است در ديدگاه سياسي اسلام با تأمل، مسأله را دنبال كنيم تا راهحلي براي آن پيدا نماييم و اين كار بسيار دشواري است.
اگر بخواهيم تنها در بعد نظري تلاش كنيم و به بعد عملي آن توجه نداشته باشيم، به راحتي اين امر محقق ميشود. بنابراين بايد اول درصدد اين باشيم كه هدف ما از طرح اين موضوعات چيست. اگر به دنبال تحقق حكومت اسلامي و اقتدار اين حكومت هستيم نميتوانيم مسايل اقتصادي را بدون در نظر گرفتن مسايل سياسي طرح كنيم، آن هم مسايل سياسي مبنايي، تحقق اين امر بسيار دشوار است اما البته شدني است ولي احتياج به برنامهريزي، سياستگذاري، تلاش و كوشش جدي و مخلصانه دارد.
آيا راههاي ديگري در اين خصوص وجود دارد؟
يك راه هم اين است كه به عنوان كارشناس اقتصادي نظر دهيم و نسبت به مسايل سياسي بيتفاوت باشيم.
راه ديگر هم اين است كه ببينيم مسايل اقتصادي به چه سمتي ميرود براي آن تئوريسازي كنيم و درواقع متخصصان اين فنآوري باشند در دست قدرت.
نسبت به تحقق هدف اول من چندان اميدي ندارم زيرا كه در طول چندين سالي كه از تحقق حكومت اسلامي ميگذرد به افرادي كه اميد داشتيم تا در راستاي اقتدار حكومت اسلامي تلاش كنند كاري جدي صورت نگرفته است. پايشان به قدرت كه رسيد خود را گم كردند. فرمانده جنگ بودند در جنگ جانشان را در دست گرفتند و جنگيدند اما بعد كه پول و مقامي بدست آوردند يادشان رفت. حلال و حرام را هم فراموش كردند گفتند راهش پيدا ميشود كه تئوري براي ما بسازند و درست كنند.
آن چيزي كه خطرناك است اين است كه ما زحمت بكشيم و تئوري بسازيم و بعد طاغوتيان بيايند بهرهاش را ببرند.
هدفمان اين باشد كه اگر يك روز كسي گفت من نميدانستم حكم اسلام چيست حجت تمام شده باشد ولي تجربه عملي نشان نميدهد كه خيلي طرفدار داشته باشد. (آنچه كه مهم است تقوي است اگر تقوي نباشد تمام اين حرفها بر باد است). شما هم اگر هدفتان اين است كه اقتصاد اسلامي به راه بيندازيد، نميتوانيد. از شما زرنگتر وجود دارد.
اما اگر هدفتان اتمام حجت است، خوب است. البته اما منفيگرا نيستيم تجربهاش را در زمان حضرت علي ديدهايم. مگر رهبريش ضعيف بود؟ چه كمبودي داشت؟ اما نشد! البته مردم ما خيلي بهتر از زمان حضرت علي هستند اما بايد واقعيتگرا باشيم.
چون كشور اسلامي است مردم ميگويند اگر آن چيزي كه مسئولين عمل ميكنند اسلامي است پس نتيجهاش كجاست و اگر اسلامي نيست چرا نيست؟
جواب اين سؤال را مقام معظم رهبري چند سال پيش فرمودند ما در راه اسلامي شدن چندين مرحله داريم: يك مرحله انقلاب و ساقط كردن رژيم طاغوت مرحله بعد نظام اسلامي را برپا كنيم بعد دولت اسلامي را تشكيل دهيم و بعد جامعه اسلامي بسازيم، فقط 2 مرحلهاش را تشكيل داديم.
ابشان از من و شما به مسائل اسلام و جامعه واردتر هستند در شرايطي بوديم كه ايشان صلاح ديدند اين را به مردم بگويند. امام خميني ميفرمودند بويي از اسلام رسيده به ما. (ما بايد اين را به مردم بفهمانيم آرام آرام).
اگر اسلام به معناي كاملش بخواهد اجرا شود خيلي شرايط ميخواهد، بزرگترين مانع خود ماييم، نخبگان جامعه. هرگاه با منافعمان نخواند بهم ميريزيم.
بزرگترين آسيب ما از اين نيست كه كسي كه آشنا به مسائل اقتصادي نيست مسئوليتهاي كليدي اقتصادي ميگيرد؟
توقع اينكه مسئولين ما از 3 پايه در حد اعلي باشند، روياست. اگر اين ميسر نبود بايد تنزل كنيم (رها كه نميتوان كرد) پس آنكه فرايند امتيازاتش بيشتر است آن را انتخاب كنيم.
اين تصور قشريگرايانه است و آن اينكه هر كاري را به خدا نسبت ميدهيم و مسئولين نظام اسلامي يعني نماينده خدا و امام زمان... هر كاري كه ميكند به حساب آنهاست. شايد دليلش هم پا برجا كردن حكومتمان باشد.
براي فرهنگسازي و اجرايي كردن امور نياز به چه مواردي بايد مدنظر قرار گيرد؟
من جور ديگر وارد ميشوم. ايدهآل اين است كه مسئولين فرهنگي در همه شاخههاي فرهنگي كار كنند به صورت ارگانيستي نه جزيرهاي، مسئله مهندسي فرهنگي.
براي مثال در جبهه جواناني بودند با كمال اخلاص كه بعضيها از اول خوب بودند و بعضي ديگر در جريان جبهه گوهر شدند. خوب جنگ تمام شد و آنها كه به اميد زيارت سيدالشهدا و شهادت برگشتند از جبهه، توقع داشتند جامعه را ميخواستند همانطور پيدا كنند، اما نبود. نميتواند آرام بگيرد. ميرود سراغ مراكزي كه احتمال ميدهد دواي دردش باشد ميرود ميبيند نه خبري نيست. اما او جوينده و تشنه است. كساني پيدا ميشوند شياد كه ادعا ميكنند آن چه را تو ميخواهي ما داريم. او تشنه است و به دام ميافتد.
اين در جامعه هست يا نه؟ بعد از جنگ اينها چقدر زياد شده انواع مكتبها و ادعاي امامزمان و خداشدن... اين را ميرساند كه نياز هست و پاسخ داده نشده. وقتي دواي اصلي پيدا نشود دنبال تقلبياش ميرود.
حالا اين تقصير كيست، پيدا كردنش به درد ما نميخورد. كار ما اين است كه كالاي اصلي را در دسترس جوان قرار دهيم تا دنبال تقلبياش نرود.
مسئله ديگر اينكه گاهي افراد مخلص هستند اما فقط در يك بُعد پيشرفت كردند و بُعد ديگرش را از دست دادهاند به خاطر همين ميگوييم بايد ارگانيستي عمل كنيم. يك نفر مثلاً فقط سينهزني ميكند ديگر به سياست و رفتار زن و بچه و... كاري ندارد ما چه بگوييم به او؟ مثل كسي كه بهش ميگوييم آش را با نمك بايد باشد، آن وقت بردارد يك كاسه نمك را 2 قاشق آش بريزد و بخورد!
- جنگ آیت آلله ها برای چیست؟
- شاید برای این است که می گویند شما زیادی فربه شدید حالا نوبت ماهاست.
- آنهایی که "امام زمان" را هم در انحصار خود در آورده اند.
- آنها می گویند آنچه ما میگوییم مورد تایید امام زمان است و شماها اگرچه با ادبیات دینی حرف می زنید ولی اعتقاد واقعی ندارید این ما هستیم که حقیقت راستین را یافته ایم.
- چرا آقای مصباح بجای جمهوری اسلامی لفظ حکومت اسلامی را بکار می برد؟
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در پنجشنبه, خرداد ۲۳, ۱۳۸۷
۱۳۸۷ خرداد ۲۲, چهارشنبه
هشدار آیت الله مظاهری به رواج بدحجابی درجامعه
آیة الله مظاهری در درس اخلاق خود، ضمن تبیین گوشههایی از فضائل حضرت صدیقه طاهره «سلاماللهعلیها» بر لزوم قدرشناسی بیشتر از آن وجود گرانمایه تاکید کردند
به گزارش رجانیوز به نقل از مرکز خبر حوزه، وی افزود: حضرت زهرای اطهر «سلاماللهعلیها» افتخار برای عالم تشیع و بلکه عالم اسلام میباشند. و پیغمبر اکرم «صلیاللهعلیهوآلهوسلم» و ائمه هدی «علیهمالسلام» همواره به وجود مبارک ایشان مباهات میکردهاند.
مظاهری افزود: از همه این فضائل که بگذریم، مهمتر آن است که پس از رحلت حضرت ختمی مرتبت «صلیاللهعلیهوآلهوسلم» برای تسلّی خاطر حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» جبرئیل بر ایشان نازل میشد و به ایشان وحی میکرد و امیرالمؤمنین «سلاماللهعلیه» کاتب وحی بودند. و از این نوشتهها مصحف فاطمه «سلاماللهعلیها» پدید آمد که انسانها هنوز لیاقت دیدن آن را ندارند. و باید در زمان ظهور و توسط حضرت ولی عصر (عج) از آن مصحف شریف رونمایی شود.
حضرت آیت الله مظاهری در بخش دیگری از بیانات خود خاطر نشان ساخت: متاسفانه مسلمانان حتی شیعیان هم قدر و منزلت حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» را نمیدانند ما نباید فقط برای قبر مخفی آن حضرت گریه کنیم؛ اگرچه گریه هم دارد؛ اما گریه بالاتر این است که قدر حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» را نمیدانیم، بلکه ضربه به تقدسات ایشان میزنیم.
وی با اشاره به جایگاه حجاب در اندیشه دینی گفت: چادر یکی از تقدّسات حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» است ولی الان کار به جائی رسیده است که همین چادر بیارزش شده است، ما لطمهاش را خوردهایم و بیش از این هم خواهیم خورد. مگر میشود چادر زهرا با آن ارزش والا در جمهوری اسلامی بیارزش بشود؟ باید برای این موضوع خون گریه کرد.
آیت الله مظاهری افزود: جامعهای که چادر نداشته باشد و اختلاط بین زن و مرد و بیعفتی در آن جامعه رواج پیدا کند متناسب با حضرت زهرا «سلاماللهعلیها»، نیست. ما باید روش و سنت حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» را حفظ کنیم. ولی متاسفانه سنت و تقدسات آن بانوی بزرگوار را از دست دادهایم. ای کاش فقط چادر حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» را از دست میدادیم که یک عیب و نقص بود، به جایی رسیدهایم که چادر را بیارزش کردهایم.
وی با ابراز نگرانی از شرایط موجود بیان داشت: ما میدانیم این نظام از بین نخواهد رفت. آن حقیقت و خلوص حضرت امام خمینی «ره» و آن زحماتی که برای انقلاب کشیده شده است و شهادت مظلومانه شهدا، باعث میشود این نظام مقدس منتهی شود به نظام الهی امام زمان «روحیفداه». لذا اصل نظام پابرجا است. ولی مشکلات و موانع فراوانی نظیر وجود فساد اخلاقی، فساد اقتصادی و فساد اداری در آن به وجود آمده است.
حضرت آیة الله مظاهری در ادامه با اشاره به برخی معضلات و مشکلات کنونی جامعه، این معضلات را ناشی از بیارزش شدن مقدسات اسلامی دانست و افزودند: معضلاتی نظیر اعتیاد و ایدز و ناامنی و فقر و... موجب مشقّت برای مردم شده است و همه اینها در اثر بیارزش شدن مقدسات است.
استاد اخلاق حوزه بیان داشت: سال اول انقلاب وضعیت حجاب و عفت عمومی در جامعه این گونه نبود ولی رفته رفته به صورت فعلی درآمد و ارمغان این وضعیت هم فقر و فلاکت و اختلاط دختر و پسر و بیکاری جوانها و بلاهای دیگری است که در جامعه مشاهده میشود.
وی با بیان این که بازگشت به قرآن وعترت تنها مسیر سعادت جامعه است بیان داشت: شیوه ازدواجهای جامعه ما باید لااقل شباهت به ازدواج حضرت زهرا«سلاماللهعلیها»داشته باشد. آیا این جشنهای عروسی که امروزه وجود دارد، شباهت به جشن ازدواج آن حضرت دارد یا جهیزیههای رایج یا این مهریههای سفیهانه؟!
مظاهری افزود: زهرای مرضیه سادهزیستی را به دنیا نشان داد. بلای بسیار بزرگ اسراف و تجمّل و مصرفگرایی است که متأسفانه در جمهوری اسلامی هویدا شده و در همه جا نفوذ پیدا کرده است هر کسی به اندازه وسعش اسراف و تبذیر دارد و تجملگراست.
آیت الله مظاهری در پایان بیان داشت: تا وقتی که از سیره حضرت زهرا «سلاماللهعلیها» دور هستیم، این گرفتاریها هست. و رفع گرفتاریها تنها در صورت نزدیکی به آموزههای قرآن و عترت و پیروی عملی از روش زندگانی حضرات معصومین«علیهمالسلام»، مخصوصاً حضرت زهرای مرضیه میسر میگردد.
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در چهارشنبه, خرداد ۲۲, ۱۳۸۷
برای نخستین بار در خاورمیانه
|
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در چهارشنبه, خرداد ۲۲, ۱۳۸۷
برخي گرانيها حاصل ائتلاف مافيايي در بازار با برخي سياستمداران است
خبرگزاري فارس: رئيسجمهور با ابراز تعجب از اينكه برخي مدعياند احمدينژاد گرانيها را محصول مديريت امام زمان(عج) ميداند، تاكيد كرد: برخي گرانيها، اتفاقاً محصول مديريت پنهان و ائتلاف مافيائي در بازار با برخي سياستمداراني است كه رأي مردم را فصلالخطاب نميدانند. |
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، محمود احمدي نژاد رئيس جمهور در جديدترين يادداشت وبلاگ شخصي خود (ahmadinejad.ir) كه سحرگاه امروز (4:20 دقيقه) بر روي خروجي وبلاگ خود منتشر كرده، نوشت: در عصر امام خميني (ره)، لياقت آن را يافتيم كه به چشم خود، دو فرهنگ سياسي متفاوت را به موازات يكديگر، تجربه و مقايسه كنيم. در يكسو، "سياستمداراني" بوده و خواهند بود كه تنها بر مدار سياست و قدرت و چرتكه اندازيهاي عادي و مادي، تحليل مي كنند و تصميم مي گيرند.
آنان هيچ وقت و هيچ كجا، دست خدا و مديريت الهي را نمي بينند و هرگز، حتي هالهاي از نور عنايت خدا را كه در عصر خميني عزيز بر اين ملت باريدن گرفت، مشاهده نمي كنند. اصطلاحا مذهبي اند اما نه اهداف و نه طرز محاسبات سياسيشان، با اهداف و با طرز محاسبات ماديون عالم، تفاوتي ندارد. منكر تدبير الهي و دست غيب خدا در عرصه انقلابند و درست مثل ماترياليستهاي عالم، حضور خدا و حجت خدا را در تحولات عالم و سير تاريخ بشر انكار مي كنند و اي كاش فقط انكار مي كردند، به سخره مي گيرند و نيشخند مي زنند.
اما خط دوم، خط خميني است كه نه "سياستمدار"، بلكه "حقيقتمدار" بود. او سياست را هم از منظر معنوي مي ديد، دست خدا را بالاتر از همه دستها به وضوح مي ديد، در هيچ مرحله اي از مراحل مبارزه، ماده را مستقل از معني نديد و هرگز تن به محاسبات صرفاً مادي نداد و هرچه مي شد و مي كرد به خدا و عالم بالا نسبت مي داد. انقلاب را كار خدا مي خواند، جمله هاي او با خدا آغاز مي شد، مي گفت قلب مردم را خدا منقلب كرد، خرمشهر را خدا آزاد كرد، ابرقدرتها به اذن خدا نابود خواهند شد، فتوحات رزمندگان را فتح الهي مي خواند زيرا فتح بدست اوست " و ما رميت اذ رميت و لكن الله رمي".
در معجزه طبس كه طوفان شن، جنگنده هاي مهاجم آمريكايي را نابود كرد و دقيقا آنگاه كه دوست و دشمن، مشغول تفسيرهاي صرفا سياسي و نظامي از ماجرا بودند او صريحاً اعلام كرد كه آن شن ها مأمور خدا بودند. او تحول ملت ايران را تحولي الهي مي دانست و مي گفت "اين يك امر غير عادي است كه حاصل شده" و "از اول انقلاب و پس از پيروزي تاكنون هرچه ديديم معجزات بوده است". او مي گفت "جنود غيبي همانطور كه در صدر اسلام بود همان تاييدات غيبي ملائكه الهي امروز هم با ماست" و "بدون توجه خاص حضرت بقيه الله (عج) كاري نمي توانيم بكنيم". او همه جا جنود خداوند را مي ديد و از همه چيز، تفسيري الهي و ماوراء مادي داشت بي آنكه سلسله عوامل ظاهري و طبيعي را انكار كند.
همه جا نام مبارك ولي خدا، حضرت صاحب الامر (عج) را به عنوان صاحب اصلي انقلاب و آنكه اين انقلاب را بايد تحويل او بدهيم برزبان مي آورد، پيروزي هاي جبهه را به نام آن حضرت، به ثبت مي رساند و پيشرفت انقلاب و اقبال دلها به اين نهضت را محصول عنايت ناجي بشريت و برپا كننده عدل جهاني مي ناميد و انقلاب خود را مقدمه انقلاب جهاني ايشان مي دانست.
او همه چيز را تحت عنايت الهي و نظارت حجت خدا مي ديد و همانگونه كه آن روز، برخي گروههاي سياسي، اين طرزتعبير را مصداق ارتجاع و خرافه مي ناميدند امروز نيز كساني، ديگر حتي هاله اي از نور هم نمي بينند، خداوند را از محاسبات سياسي خود، كنار گذاشته اند و مي خواهند خود صاحب و مالك انقلاب باشند، حال آنكه در منطق خميني بزرگ، صاحب اصلي انقلاب، حجت خدا و توده هاي مردم بودند.
اينان، همان سياستمداران و قدرتمداراني هستند كه اگر مذهبي هم باشند، جهانبيني مذهبي ندارند و تنها از ادبيات مذهبي، استفاده مي كنند، و الا اگر همچون خميني كبير، توحيد افعالي را پذيرفته بودند، ولايت تكويني حضرت ولي عصر (عج) به اذن خدا را مورد تمسخر، قرار نمي دادند و هاله هاي نور را نه فقط در گوشه اي از عالم انكار نمي كردند، بلكه عالم را سراسر غرق در نور عنايت و تدبير خداوند مي ديدند.
امام عارفان به ما آموخت كه سياست را و همه چيز را از چنين چشم اندازي بنگريم و همه جا و در همه چيز و در همه پيروزي ها، دست خدا و عنايت حجت خدا را ببينيم و هيچ حسنه اي را به خود، و هيچ سيئه اي را به خدا نسبت ندهيم و پيروزي ها را اتفاقي ندانيم و نگوييم فلان حادثه، اتفاق افتاد و هيچ پيروزي را نيز مغرورانه به خود نسبت ندهيم.
در منطق امام خميني، نبايد از محاسبات مادي ذره اي غافل شويم، اما هرگز نبايد در محاسبات مادي نيز غرق شد. او حتي در فرو ريختن چهارده كنگره كاخ كسري هنگام تولد پيامبر اعظم (ص) علامتي معنوي بر وقوع انقلاب اسلامي ايران در قرن چهاردهم هجري مي ديد، در هر حادثه ظاهرا طبيعي، يك زمينه ماوراءطبيعي و دست خدا را مي ديد و همه پيشرفت ها و پيروزي هايي را كه نابينايان خودبين به خود منتسب مي كردند، او كه نايب مهدي (عج) بود به مهدي (عج ) متعلق مي دانست و همه را از بركت او مي ديد.
من امروز نيز فقط و فقط، تحليل هاي سياسي از نوع امام (ره) را موفق مي دانم و حال كه تبديل جنبش ظاهراً كوچك پانزده خرداد به يك نهضت عظيم و بين المللي از شرق آسيا تا قلب اروپا و از آسياي ميانه تا عمق آفريقا را مي بينيم، مي توانيم آزمون موفق اين چشم انداز را حتي با چشم مادي هم ببينيم و هرچه هم قسي القلب باشيم، نمي توانيم هاله هاي نور خدا را منكر شويم. هركس نمي بيند به كوري خود اعتراف كرده است.
وقتي به چشم ديديم كه "پيشرفت هاي عظيم علمي و اقتصادي" دهه سوم انقلاب، چگونه نتيجه عملي تحريم ها و محاصره اقتصادي دهه اول و دوم است، در حالي كه نتيجه عادي و طبيعي تحريم ها بايد به ضعيف شدن ما منجر مي شد ولي برعكس صد بار قويترمان كرده است، چگونه مي توانيم هاله ها و امواج نور الهي را نبينيم؟! اگر شن هاي طبس مامور خدا بودند و اگر صاحب اصلي انقلاب دلواپس اين انقلاب است، پس چگونه است كه كساني از دعوي مديريت الهي عالم، تعجب كرده و آن را مورد تمسخر قرار مي دهند؟!
وقتي محاصره نظامي و حضور اشغالگران در شرق و غرب و شمال و جنوب كه طبق محاسبات مادي، بايد به ترس و ضعف و تسليم يا حتي فروپاشي جمهوري اسلامي مي انجاميد، پس از 5 سال، كاملاً نتيجه عكس داده و جمهوري اسلامي، قدرت اول منطقه و يكي از چند قدرت تأثيرگذار در سطح جهان شده است، آيا اين چيزي جز مديريت الهي است؟ و آيا مصداق بارز عنايت حجت خدا كه متولي همه امور از طرف خدا و واسطه فيض و هدايت اوست، نيست؟
آيا اين همان دست غيبي و ولايت باطني حضرت صاحب الامر (عج) نيست كه امام بارها مي گفت كه در حوادث مختلف، مي بينيم كه گره هاي فروبسته چگونه به طرز غير طبيعي و ماوراء طبيعي، گشوده مي شود در حاليكه هيچ كاري از ما بر نمي آمده و گاه ما حتي از اصل خطري كه ما را تهديد مي كرده است، بي اطلاع بوده ايم و مقام معظم رهبري نيز چندين بار اين مضمون را از امام عزيز نقل كرده اند.
اگر عده اي فريبكارانه تلاش مي كنند اين حقيقت را به طرز فكر باطل حجتيه نسبت دهند، تحريف بي ثمري است. تفكر حجتيه اي، از مفهوم "مهدويت و انتظار"، فرهنگ تسليم و سازش و تفكيك دين از سياست را نتيجه مي گرفت و به "نفي تكليف" مي رسيد. حال آنكه امام كه همواره خود و نهضت را زير سايه حضرت مي ديد، فرهنگ انتظار و مهدويت را پشتوانه مبارزه و جهاد و سياست معنوي و انقلاب الهي خود مي خواند و به "اثبات تكليف" مي رسيد و اين تفاوت بسيار مهمي است.
امام كه از ولايت تكويني "انسان كامل" و "ولي خدا" و از مديريت و هدايت حضرت همچون خورشيدي كه از پس ابر، همچنان نور و انرژي مي بخشد سخن مي گفت و هرگز نه تعيين وقت براي ظهور كرد و نه مشكلات و كمبودها را به پاي حضرت نوشت، آيا او ادعاي الوهيت يا ربوبيت براي حضرت و يا براي خود كرد؟ آيا اگر صاحب اصلي انقلاب را حضرت ولي عصر (عج) مي دانست، قصد خرافه پردازي يا عوام فريبي و سلب تكليف از خود را داشت؟!
براي من جالب و در عين حال مايه تأسف بود كه چگونه يادآوري همين عقايد واضح شيعي و ديدگاه صريح امام (ره) با وسعتي عجيب و تحريفهايي ناجوانمردانه از چپ و راست مورد حمله قرار گرفت!
نوشتند كه احمدي نژاد در هيئت دولت موقع نهار، يك ظرف غذا هم براي حضرت روي ميز مي چيند! احمدي نژاد در دوره شهرداري، مسير حركت كاروان حضرت از مكه به تهران را پيشاپيش آسفالت كرده است! احمدي نژاد مدعي ارتباط با حضرت شده و گران شدن برنج را، محصول مديريت حضرت و تصميم ايشان دانسته است! و اين در حالي بود كه من چند بار گفته ام كه برخي گرانيها، و نه همه آنها، اتفاقاً محصول مديريت پنهان و ائتلاف مافيائي در بازار با برخي سياستمداران از همان نوعي كه گفتم و كار كساني است كه پس از سه سال، هنوز هم رأي مردم را فصل الخطاب ندانسته و به اراده مردم در انتخابات رياست جمهوري نهم، تسليم نشده اند و از مردم و دولت، يكجا انتقام مي گيرند.
متأسفانه آنانكه مسئول رسيدگي و اجراي عدالت اند نيز اصل وجود مفسدين اقتصادي را منكر مي شوند و گويا پيام هشت ماده اي رهبري را هم شعاري و عوام فريبي مي دانند! مشاهده نور خدا در عالم سياست و در فتوحاتي كه پياپي در لبنان فلسطين تا عراق و ايران و حتي در نيويورك، به نفع ارزشهاي انقلابي و اسلامي واقع مي شود، براي آنان كه در دامان فرهنگ توحيدي امام خميني پرورش يافته اند و براي نسل انقلاب چيز عجيبي نيست بلكه نديدن اين هاله هاي نور است كه عجيب وعيب است.
آري، حجت خدا، زنده و حاضر است و ادامه حيات در روي زمين، به اذن خدا، پيوسته به حضور حجت الهي در زمين است و حضرت، اين انقلاب را و شيعه و مسلمين را و بلكه مستضعفين عالم را به حال خود، رها نكرده و نخواهد كرد. آري هرگز خداوند خود را كنار نكشيده و امور عالم و آدم را به كسي جز خود واگذار و تفويض نكرده و اين تفكر غاليان است اما خداوند از طريق ولي و حجت خود، عالم را مديريت و تدبير مي كند و مفهوم ولايت تكويني اولياي الهي، همين است.
ما مفتخريم كه سياستمدار به آن معني كه در ابتدا گفته شد نيستيم و ان شاء الله هرگز هم نخواهيم شد. ما بايد همچون امام خميني (ره) باشيم كه خود را در محضر خدا و عامل اجرايي دين خدا و در خدمت حجت خدا مي ديد و نه براي خود، استقلال و منيتي قائل بود و نه براي دشمنان و ابرقدرتها، كمترين حيثيت و قدرتي مي ديد. و لذا نه مي ترسيد، نه مأيوس مي شد و نه هرگز دچار غرور مي گشت.
سالگرد 14 و 15 خرداد، فرصتي براي بازگشت به جهانبيني توحيدي و هاله معنوي خميني بزرگ است و ملت ما هم انتظار فرج از نيمه خرداد مي كشد.
اين دولت در سه سال گذشته كوشيده است با جهان بيني امام راحلمان، به صحنه بنگرد و تفكر معنوي آن مجاهد عارف را خرافه نمي داند. سراسر زيارت جامعه كبيره كه امام آن را ترك نمي كرد حاوي همين جهان بيني توحيدي و شيعي است و در عين حال اين دولت هرگز ضعف ها و خطاهاي احتمالي خود را در عرصه سياست يا اقتصاد به پاي امام و والاتر از او حضرت وليعصر (عج) ننوشته و امروز كه با افتخار و كمال قدرت، سال چهارم خود را نيز از مبدأ 15 خرداد با نشاطي همچون سال اول و روز اول به قصد تحولات بزرگ در عرصه هاي مهم مديريت و اقتصاد كشور آغاز مي كند، شجاعانه مسئوليت آن را مي پذيرد و صادقانه، بر وجود موانع ساختاري و سياسي و مافيايي نيز تأكيد مي كند.
اما به دور از هر نوع بهانه جويي و عافيت طلبي، اعلام مي كند كه تا آخرين ساعت و دقيقه اين دولت، به وظيفه خود در برابر خدا و مردم، عمل مي كنيم و با استفاده از نخبگان همفكر، موانع را به لطف خدا كنار مي زنيم زيرا چنانچه پيشتر نيز گفته ام، بدون اصلاح بزرگ در سامانه اقتصادي كه اركان آن عبارتند از "نظام مالياتي"، "گمرك و واردات و صادرات"، "نظام تأمين اجتماعي"، "نظام پولي و بانكي"، "نظام يارانه ها"، و "سيستم توزيع كالا و تجارت داخلي"، نه توسعه مداران به توسعه خواهند رسيد و نه عدالتخواهان به عدالت، نزديك خواهند شد و اين دولت كه در پي "توسعه عدالت محور" است با همه قدرت و پشتيباني ملت و حمايت رهبري و همكاري مجلس به فضل خدا در اين يكسال، كليد تحولات بزرگ علمي و حساب شده در اين عرصه ها را خواهد زد.
اگر دهه چهارم انقلاب، دهه "پيشرفت و عدالت" است، بدون تغييرات بزرگ در اين چند عرصه، هيچ كاري نمي توان كرد. هنر بزرگ، آن است كه به خداوند، اعتماد كنيم و "مردم" را باور كنيم، هاله هاي نور را ببينيم و به عنايت حضرت (عج)، دلگرم باشيم، و راه خميني عزيز را نه با زبان، كه با ذهن و قلب و دست، ادامه دهيم، نسخه هاي ترجمه اي را تبديل به متن مقدس نكنيم و به عقل و تجربه و انديشه ايراني و جوانان دانشگاهي خود نيز احترام بگذاريم زيرا چنانكه امام عاشقان و مقتداي عاقلان گفت: "ما مي توانيم". ملت ما توانست و به فضل الهي بيش از اين ها نيز خواهد توانست.
__________________________________________________
هاله نامه
__________________________________________________
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در چهارشنبه, خرداد ۲۲, ۱۳۸۷
احمدی نژاد: امسال سال توطئه دشمن است
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به شخصيت حضرت امام (ره) گفت: در اين روزها سرزمين ايران مشحون از عطر و ياد امام است. سراسر زندگي امام (ره) درس است. او حقيقتا احياگر كرامت انساني و خداپرستي و عشق به انسانها و شخصيت انساني در دوران معاصر است. امام (ره) يادآور همهي خوبيها و پيامآور انبياي الهي و صالحان و مجاهدان براي بشريت است و حق بزرگي بر گردن بشريت دارد؛ چون مسير زندگي بشر را به سمت كمال و قلههاي ارزشمند اصلاح كرد. اگر نهضت امام (ره) و پشتيباني شما ملت بزرگ از ايشان نبود، امروز بشريت در چنگال صهيونيسم و استكبار و مادهپرستي له شده بود و اثري از خوبيها و جوانمرديها و آزادگي و پاكي در جهان باقي نميماند.
رييسجمهور دربارهي علل موفقيت حضرت امام (ره) گفت: موفقيت حضرت امام (ره) را در دو جمله ميتوان خلاصه كرد؛ او توكل به خدا داشت و كار را براي رضاي خدا و با اعتقاد به خدا انجام ميداد و در مسير خود استقامت و صبر و مقاومت ميكرد. زندگي امام (ره) از ابتدا همراه با سختي بود. پدرش در مبارزه با قدرتهاي فاسد به شهادت رسيده بود. همهي زندگي امام، مبارزهي همهجانبه با استبداد خشن و وابسته به بيگانه بود. همچنين در دوراني كه صداها در سينهها حبس و خفقان سنگين طاغوت حاكم بود و بسياري از مدعيان مبارزه و اهل قلم به سكوت و همراهي با استبداد كشانده شده بودند، امام فرياد زد و تبعيض و ناملايمات و زخم زبانها را تحمل كرد و با توكل به خدا توانست مسير استقلال و آزادگي و خداپرستي ملت ايران را ادامه دهد.
وي در ادامه گفت: در آن زمان وقتي استكبار نتوانست از طريق هجمهي نظامي و فتنهي آتشبس و صلحطلبي و همچنين تحريم اقتصادي و فشارهاي سنگين تبليغاتي در مقابل ملت ايران بايستد، در حالي كه بخش وسيعي از سرزمينهاي ايران در دست دشمن بود، به امام (ره) فشار آوردند كه دست از مقاومت بردارد، اما امام (ره) اعلام كرد كه سينهي خود را براي سرنيزههاي دشمنان آماده كرده است و هرگز با آنان سازش نخواهد كرد و ببينيد كه توكل و ايستادگي امام (ره) امروز به كجا رسيده است.
احمدينژاد در ادامه با اشاره به برگزاري اجلاس فائو در ايتاليا گفت: رييس آن سه ماه قبل به من نامه نوشت و گفت براي كشاورزي و مسائل مربوط به غذا ميخواهيم جلسه تشكيل دهيم و شما هم بياييد كه من هم رفتم. در آنجا قريب به 800 خبرنگار از سراسر جهان آمده بودند و تمام آنها به صورت يكپارچه منتظر اعلام نظرات ملت ايران بودند. وقتي نشست خبري داشتيم من يك ربع دربارهي امام (ره) و ويژگيهاي ايشان صحبت كردم و بر خلاف تصور، بسياري از خبرنگاران از اين مساله استقبال كردند. حتي بعضي از خبرنگاران بعد از جلسه آمدند و به ملت ايران ابراز محبت كردند و گفتند درست است كه ما الان در اروپا هستيم اما عاشق ملت ايرانيم.
وي افزود: همچنين در اين سفر جلسهاي با اصحاب تجارت و صنعت داشتيم كه همهي آنها يكپارچه ميگفتند طرفدار و علاقهمند به همكاري با ملت ايرانند. همچنين چند دانشمند فرصت گرفتند با من ملاقات داشته باشند. آنها افرادي كامل با سن حدود 65 تا 70 سال و از استادان دانشگاه بودند و به من گفتند كه طرفدار ملت ايرانند و حرف ملت آنها نيز همان حرف ملت ايران است؛ اما چون صهيونيسم و فاسدها در آنجا سيطره دارند با تبليغ و زور و خفقان توانستهاند 30 درصد مردم را تحت تاثير قرار دهند، اما 70 درصد ملتشان با ماست، هرچند كه نميتوانند نظرات خود را بيان كنند و فضايي براي تبليغ ندارند.
احمدينژاد در ادامهي سخنانش در جمع مردم شهركرد گفت: شما ملت ايران با همين نگاه و روش امام (ره) تا امروز و در ماجراي بسيار مهم و سرنوشتساز هستهيي با توكل به خدا دست در دست هم پشت سر رهبري ايستادهايد و به فضل خدا پيروزيد، دشمنان هم هيچ غلطي نميتواند بكنند.
وي افزود: دشمنان در دو سه سال اخير تمام توان خود را به كار گرفتهاند و با تبليغ، تخريب، صدور قطعنامه و تحريم سنگين و بيسابقه و بستن شريانهاي اقتصادي تلاش دارند تا شما ملت ايران را از مسير نوراني خود متوقف كنند، اما امروز تمام طرحهايشان شكست خورده است و ملت ايران از گردنههاي سنگين عبور و بر بام هستهيي نشسته است.
احمدينژاد با بيان اين كه دشمنان مذبوحانه ميخواهند از ملت ما انتقام بگيرند، اظهار كرد: آمريكاييها و برخي كشورهاي وابسته به آنها جلسه گذاشته و اعلام كردهاند كه ميخواهند ملت ايران را بشكنند و براي رسيدن به اين هدف در تلاشند تا دولت برآمده از آراي ملت را بشكنند. آنها طراحيهاي بچهگانه ميكنند. من چند روز پيش خبري شنيدم مبني بر اينكه در يزد نمك كمياب شده است. تعجب كردم، چرا كه ايران معدن نمك است و استان يزد به تنهايي ميتواند نمك كل كرهي زمين را تهيه كند. بعد شايعه كردند كه چاي ناياب شده است. قيمت آن به 25 تا 30 هزار تومان رسيده است. از وزير بازرگاني مساله را جويا شدم كه گفت آنقدر در انبارها چاي داريم كه امروز تنها تلاش ميكنيم چاي با كيفيت در اختيار مردم قرار دهيم؛ پس دشمنان اين بازيهاي ناجوانمردانه را راه انداختهاند. از سويي شايعه كردهاند كه قند و شكر ناياب شده است؛ در حالي كه تا يك ماه پيش انتقاد ميكردند چرا تمام انبارهاي ما از قند و شكر پر است.
احمدينژاد در ادامه گفت: امسال سال توطئه و طراحيهاي دشمن است. آنها ميخواهند آخرين تيرهاي تركش خود را پرتاب كنند. آدمهاي خودخواه و زبون هم ميخواهند جيبهاي خود را پر كنند، اما بالاتر از همهي اينها دشمنان ميخواهند مقاومت و هوشمندي ملت ما را آزمايش كنند؛ اما همانطور كه ملت ما در 30 سال گذشته و بهويژه در دو سال و نيم گذشته ايستادگي كرده است، حسرت يك ذره پيروزي را بر دل دشمنان خواهد گذاشت و بدانيد كه تمام اين مشكلات را ملت ايران برطرف خواهد كرد و آنها آرزوي پراكندن تفرقه و ياس را با خود به گور خواهند برد.
رييسجمهور گفت: آنها خيال ميكنند با فشار ميتوانند اراده ملت ما را بشكنند اما ملت ايران موانع را از پيش روي خود خواهد برداشت و تمام مشكلاتي را كه بر او تحميل شده به فرصت تبديل خواهد كرد.
وي همچنين گفت: در دورهاي كه ملت و دولت ايران مشغول مبارزه با استكبار و دشمنان بودند عدهاي جا براي خود باز و در جاهايي نفوذ كردهاند و ميخواهند كارشكني كنند، اما ملت ما دست همهي آنها را از سرزمين و اقتصاد ايران كوتاه خواهد كرد و مشكلات پيش پا افتادهاي را كه دشمنان ايجاد خواهند كرد، به فضل الهي حل خواهد كرد. آنها خيال نكنند با اين بچهبازيها ميتوانند براي خود حاصلي به دست بياورند. ملت ايران متحد و يكدل ايستاده است و تا محو همهي مظاهر ستم در دنيا و رسيدن به قلههاي عزت از پا نمينشيند و با اين بازيها هم چيزي عايد دشمنان نخواهد شد. ملت ايران هوشيارانه ايستاده است و مگر انقلاب و آرمانهاي انقلابي خود را از سر راه به دست آورده است كه چهار تا آدم جمع شوند و آمريكا هم خيال كند ميتواند كاري كند.
احمدينژاد در ادامهي سخنان خود به رييسجمهور آمريكا اشاره كرد و گفت: بوش علاقهي زيادي به ضربه زدن به ملت ايران دارد. او طراحي كرد و افغانستان را تصرف كرد، بعد عراق را گرفت و اعلام كرد كه گام سومش ايران است. هدف اصلي او ايران بود اما من خبرهاي موثقي دارم كه بوش وقتي در سفر خود به خاورميانه، طرح حمله به ايران را با فرماندهانش مطرح كرده بود با مخالفت شديد آنها مواجه شده و وقتي درخواست حملهي هوايي به ايران و بمباران برخي شهرها را مطرح كرده و مخالفت فرماندهان خود را ديده، حتي نتوانسته آنها را براي تعرض هواپيماهاي آمريكايي بر فراز يكي از شهرهاي ايران و شكستن ديوار صوتي هم راضي كند و با ترس و لرز بغداد را ترك كرده و به استراليا رفته و در آنجا هم تا دو روز حتي نتوانسته درست حرف بزند. بوش اين روزها به فكر افتاده است و دوباره دارد رايزني ميكند، اما آرزو و حسرت گرفتن حتي يك نيشگون و زدن يك سقلمه به ايران را در دل خود نگه داشته است، در حالي كه دورهي او به پايان رسيده و قادر نخواهد بود حتي به يك سانتيمتر از سرزمين ايران آسيب بزند.
وي گفت: اگر در دوران دفاع مقدس همهي مردم ايران بايد به جبهه ميرفتند تا جلو حملات دشمن را بگيرند، امروز همين جوانان شهركرد به تنهايي قادرند دست دشمنان و احيانا كساني را كه ميخواهند به اين كشور هجمهاي داشته باشند قلم و او را پشيمان كنند.
احمدينژاد افزود: دشمن تمام توان خود را به كار گرفته تا در عرصهي هستهيي در برابر ملت ايران بايستد، اما به فضل الهي در عرصهي هستهيي و تهديد نظامي به صورت مطلق شكست خورده است و حتي قدرت مانور ندارد. امروز عرصهي سياسي و تبليغاتي جهان در اختيار ملت ايران است و ملت ايران پيرو پير جماران و خط ولايت است و آرزوي يك لبخند شيطاني را بر دل دشمنان خواهند گذاشت.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به وضعيت اقتصادي استان چهارمحال و بختياري و همچنين كشور گفت: دولت با تمام توان در ميدان است و در هفتهي اول تيرماه نيز دربارهي تحولات اقتصادي و كارهاي مهمي كه بايد انجام شود با ملت ايران سخن خواهم گفت.
احمدينژاد در ادامه با تاكيد بر خدمترساني به مردم گفت: مسووليتهاي ما امروز فرصتي براي خدمترساني به مردم است كه بزرگوارانه از سوي ملت در اختيار ما قرار داده شده است. مبادا كسي اين فرصت را كوچك بشمارد و آن را هدر دهد. بايد روحيهي نوكري و همراهي با مردم موج بزند. هركس غير از اين بينديشد و رفتار كند جايگاهي كه در آن قرار دارد غصب شده است و او متعلق به ملت ايران نيست.
وي در بخش ديگر سخنانش با اشاره به مشكلات شهركرد گفت: در استان چهارمحال و بختياري، بيكاري 6 / 17 درصد است كه رقم بالايي در كشور محسوب ميشود و با وجود تمام تلاشهاي دولت اين درصد همچنان بالاست، اما دولت تصميمات جديدي اتخاذ كرده است و در اين سفر آنها را اعلام ميكند.
رييسجمهور همچنين به آبرساني و ايجاد 200 هزار هكتار زمين كشاورزي جديد در اين استان اشاره و ابراز اميدواري كرد با همكاري مسوولان و مردم اين طرح كه بخش تامين آبش طراحي شده، هرچه زودتر به نتيجه برسد.
احمدينژاد پس از سخنراني در جمع مردم، به كارخانه سيمان شهركرد رفت تا از آن بازديد كند
ارسال شده توسط Ali Alamuti علی الموتی در چهارشنبه, خرداد ۲۲, ۱۳۸۷