اهداف جامعه ایرانی چیست؟ « ما چگونه فکر می کنیم» و آنچه که در ایران مهم انگاشته می شود.

۱۳۸۷ خرداد ۱۱, شنبه

فراتر از فتنه

جزئيات بيشتر از فيلم «فراتر از فتنه» +فيلم

فیلم "فراتر از فتنه" که توسط Ngo اسلام ومسیحیت در پاسخ به فیلم "فتنه" اثر ویلدرز نماینده صهیونیست پارلمان هلند ساخته و اکران آن در اینترنت آغاز شده است، حاوی معرفی کوتاه 3 پیامبر الهی، برخی دیدگاههای اسلام در مورد انسان ها، اقلیت های مذهبی، زنان و علم آموزی می باشد و نظرات برخی صهیونیستهای تندرو نیز در این فیلم نمایش داده شده است. (لينک دانلود فيلم)

به گزارش رجانیوز، در بخش اول این فیلم 3 آیه از قرآن کریم در معرفی حضرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع) و پیامبر رحمت و مغفرت حضرت محمد(ص) آورده شده و سپس دیدگاه اسلام درخصوص موضوعاتی مانند برابری انسانها از لحاظ نژاد و رنگ، حمایت از ضعفا به ویژه سفارشات در مورد همسایه و ارزش علم و فراگیری آن بیان شده است.

در ادامه این فیلم تصاویری از آزادی اقلیت های مذهبی در اجرای مراسمات خود در ایران نمایش داده شده است.

وضعیت زنان در ایران و جهان اسلام و روایاتی از پیامبر اسلام(ص) در مورد احترام به زنان از دیگر موضوعات پرداخته شده در بخش اول این فیلم است.

همچنین ضمن معرفی چند دانشمند بزرگ اسلامی مانند بوعلی سینا و قطب الدین شیرازی، تصاویری از ترجمه و تدریس برخی آثار این دانشمندان در قرون گذشته اروپا نمایش داده و به نظریه قطب الدین شیرازی در گردش زمین به دور خورشید اشاره شده است. همچنین نظریه قطب الدین با نظریه گالیله مقایسه شده است که وی چند قرن پس از قطب الدین، به خاطر اعلام گردش زمین به دور خورشید محاکمه شد.

در بخش دوم این فیلم 18 دقیقه و 20 ثانیه ای در مورد حملات تندروهای جهان غرب به اسلام است و تصاویر غمباری از جنایات در فلسطین، لبنان، عراق، بوسنی و کوزوو نمایش داده شده است. همچنین اظهارات مسیحیان صهیونیست مانند بوش و جری فالول در حمله به اسلام ومسلمانان در این بخش منعکس شده است.

در ادامه این بخش تصاویری از دشمنان اسلام از بوش و شارون تا بن لادن با عنوان گروه شرارت پخش می شود و آیه "یریدون لیطفوا نور الله بافواههم" از سوره صف در وصف این افراد آمده است.

در بخش سوم و پایانی این فیلم، حرکت مردم دنیا اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان در مقابل این گروه شرارت و جنگ طلبان به نمایش گذاشته شده و با آیه ای از قرآن در دعوت به اتحاد کلمه بین اهل کتاب و پرستش خدای یگانه فیلم پایان می یابد.

گفتنی است این فیلم در حال حاضر به زبان انگلیسی در حال اکران بر روی سایت NGO اسلام و مسیحیت است و نسخه های فارسی وعربی آن نیز در روزهای آینده نمایش داده خواهند شد

نظرات کارشناسی رییس جمهور برای تیم ملی فوتبال

توصيه هاي تكنيكي احمدي نژاد به تيم ملي فوتبال
بدن بازيكنان براي 170 دقيقه آماده باشد

احمدي نژاد گفت: «دوست دارم دو مورد را بيان كنم، يكي سرعت عمل و استفاده از لحظات همراه با تسلط مي‌تواند كار ما را بهتر به نتيجه برساند. نكته دوم اين است كه بايد بدن بازيكنان براي 170 دقيقه آماده باشد».آفتاب: محمود احمدي‌نژاد گفت: «تيم ملي فوتبال ايران مي‌تواند در سكوهاي جهاني جاي بگيرد».


به گزارش آفتاب، به نقل از ايسنا، احمدي نژاد پس از حضور در تمرين تيم ملي در جمع بازيكنان گفت: «صحبت‌هايي كه سرمربي تيم ملي مطرح كرد اميدهايي زيادي به ما داد. واقعيت اين است كه جايگاه ما در آسيا و جهان بايد بهبود يابد و ما بايد به طور قطع تيم اول آسيا باشيم. توانمندي بازيكنان و كادر فني چنين انتظاري را ايجاد مي‌كند».

وي افزود: «بايد تمرينات به خوبي انجام شود. اين به ما ثابت شده است كه مي‌توانيم بهترين‌هاي دنيا را پشت سر بگذاريم و اين شدني است. زماني فكر مي‌كرديم آيا كسي مي‌تواند 100 گل به ثمر برساند و 200 بازي ملي انجام دهد. فكر مي‌كرديم اين دست نيافتني است. اما ديديم كه بچه‌هاي خودمان توانستند اين كار را انجام دهند. تيم ملي فوتبال ايران مي‌تواند قاطعانه به جام جهاني برود. ما در مقدماتي جام جهاني 98 به سختي و با سينه‌خيز به جام جهاني رفتيم. اما در رقابت‌هاي گذشته به راحتي توانستيم اين كار را انجام دهيم».

احمدي‌نژاد افزود: «در جام جهاني قبلي مي‌توانستيم از مرحله‌ اول صعود كنيم. من آن بازي‌ها را ديدم اگر هماهنگي‌ها بيشتر بود مي‌توانستيم از پرتغال و مكزيك عبور كنيم. بازيكنان مكزيك و پرتغال برتر از بازيكنان ما نبودند. بايد به تيم ملي روحيه بدهيم. اگر روحيه‌ معمولي بازيكنان حفظ مي‌شد مي‌توانستيم در دوره‌ قبل به مرحله‌ دوم صعود كنيم».


وي افزود: «اگر به مرحله‌ دوم برويم آنجا كارمان راحت‌تر است، وقتي بازيكنان ايراني روحيه مي‌گيرند، ديگر از اسم‌هاي درشت نمي‌ترسند. ما بايد در رده‌بندي (جهاني) به زير 18 برسيم. دولت و مردم پشتيباني مي‌كنند و ما برايتان دعا مي‌كنيم».

احمدي نژاد افزود: «دوست دارم دو مورد را بيان كنم، يكي سرعت عمل و استفاده از لحظات همراه با تسلط مي‌تواند كار ما را بهتر به نتيجه برساند. من تمرين بازيكنان را ديدم شما بسيار خوب بوديد ولي بعضي وقت‌ها هل مي‌شديد. نكته دوم اين است كه بايد بدن بازيكنان براي 170 دقيقه آماده باشد. يادم مي‌آيد آن زماني كه دايي بازي مي‌كرد 90 دقيقه مدام در زمين مي‌دويد، بايد بدن‌ها قوي و منعطف باشد».


احمدي‌نژاد به روند تمرين تيم ملي اشاره كرد وگفت: «در يكي از صحنه‌هاي تمرين ديدم "جباري" كار خوبي انجام داد و در حالي كه مي‌توانست شوت بزند به صادقي پاس داد. اميدوارم شما هميشه موفق و سالم باشيد و پرچم افتخار را براي ايران عزيز برافراشته كنيد».


وي افزود: «يك بازي مانده به صعود ايران به جام جهاني به تمرينات تيم ملي مي‌آيم و با شما بازي مي‌كنم».

احمدي نژاد با اشاره به بازي تيم ملي برابر امارات ادامه داد: «سطح فوتبال ما بالاتر از كشورهاي اطراف است. فوتبال آنها را به خوبي مي‌شناسيم. آنها چندبازيكن از اين طرف و آن طرف مي‌آورند و نمايش مي‌دهند. اما ايران 70 ميليون نفر جمعيت دارد و از خوزستان تا سرخس از تبريز تا فارس، از سيستان و بلوچستان جوانان با استعداد و پرتواني داريم كه مي‌توانند موفق شوند. در ليگ 18 تيمي‌مان ديديم كه امسال تيم‌ها چقدر خوب شده‌اند. يك زماني تنها دو تيم داشتيم اما در حال حاضر7 -8 تيم پرقدرت داريم. در گذشته تنها مسابقاتي سراسري برگزار مي‌شد اما در حال حاضر در رده‌هاي مختلف تيم ملي داريم. بايد نگاهمان جهاني باشد و فدراسيون هم بايد همت كند تا تيم‌هاي ما چه فوتبال، چه فوتسال، چه فوتبال ساحلي و چه تيم ملي بانوان در رقابت‌هاي جهاني موفق باشند».


احمدي نژاد افزود: «يك هديه هم براي بازيكنان تيم ملي پيش‌بيني كرده‌ايم كه ربطي به بازي‌هاي پيش‌رو ندارد، اميدوارم كه با تسلط و هماهنگي به وجود آمده بتوانيد مردم ايران را خوشحال كنيد و بتوانيد هديه‌اي خوب به مردم در آستانه‌ي سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) بدهيد».

دستور مي‌دهم مشكل "علي كريمي" حل شود
احمدي نژاد در جمع هواداران تيم ملي فوتبال در كمپ تيم‌هاي ملي گفت: «دستور مي‌دهم مشكل "علي كريمي" حل شودّ.

محمود احمدي نژاد، پس از صحبت‌ با بازيكنان و كادر فني با تشويق تماشاگران به سمت آنها رفت و از حمايت‌هايشان از تيم ملي تشكر كرد».

احمدي نژاد خطاب به آنها گفت: «شعارهايي كه مي‌دهيد "ايران هميشه برنده باشد" شعار بسيار درستي است كه ما بايد در همه عرصه ها به اين شعار جامه عمل بپوشانيم».

احمدي نژاد در پاسخ به تقاضاي تماشاگران مبني بر اين كه اگر امكان دارد دستور دهيد محروميت علي كريمي بخشيده شود، به آنها گفت: «من همين جا از مسوولان تيم ملي مي‌خواهم تا مشكل كريمي برطرف شود، اگر مربي تيم ملي او را خواست و صلاح دانست در تيم ملي بازي كند، از او استفاده خواهد شد».

هشدار آيت الله مصباح درباره سير نزولي معنويت

آيت الله مصباح يزدي در نشست علمي جايگاه اخلاق و تربيت در حوزه علميه، نسبت به سير نزولي معنويت و اخلاق در جامعه هشدار داد.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از رسا، آيت الله محمدتقي مصباح يزدي، از اساتيد سطوح عالي حوزه علميه قم صبح امروز در نشست علمي جايگاه اخلاق و تربيت در حوزه علميه كه از سوي مدرسه عالي فقه و اصول حجتيه در مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) قم برگزار شد، با اشاره به اين كه در گذشته برخي از مسؤولان سياسي با طرح مساله اسلام‌زدايي و تضعيف روحانيت، زمينه تعليم و تربيت اسلامي را در كشور از بين بردند و حوزه‌هاي علميه را به سربازخانه و بيمارستان تبديل كردند، افزود: پس از انقلاب اسلامي مساله آموزش علوم ديني احيا شد و هم اكنون رشد فزاينده‌اي دارد، ولي در مورد تزكيه هنوز گام جدي برداشته نشده و رشد مناسبي صورت نگرفته است.

 


وي با اشاره به تلاش چهل سال گذشته علما و مربيان اخلاق براي احياي مساله تزكيه، گفت: حقيقت اين است كه اين تلاش‌ها تاكنون نتيجه چنداني نداده است وحداكثر به يك سري مطالعات و دروس اخلاق منجر شده كه آن هم به مساله آموزش بازگشت دارد.

 


اين پژوهشگر حوزه علميه سير نزولي اخلاق و معنويت را خطر بزرگي براي جامعه اسلامي دانست و خاطرنشان كرد: متاسفانه در حال حاضر شاهديم كه كه ارزش‌هاي معنوي روز به روز در جامعه كمرنگ تر و آرايه‌هاي مادي و دلبستگي به مال دنيا بيشتر مي‌شود، از اين رو همانگونه كه با افزايش بيماري، وظايف پزشكان بيشتر مي‌شود، با افزايش فساد هم وظيفه و مسؤوليت علما، روحانيان و طلاب در احياي امر تربيت اسلامي در كشور سنگين‌تر مي شود.

 


رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اين كه ضرورت و اهميت اخلاق در اسلام، امري بديهي است، به گونه‌اي كه كفار هم به اين ويژگي دين اسلام اذعان دارند، خاطرنشان كرد: در قرآن نيز مساله تعليم و تزكيه همواره در كنار هم بيان شده است و اين نشان‌دهنده اهميت اين دو عنصر اساسي در زندگي بشر است.

 


وي رابطه منطقي ميان تعليم و تزكيه را عموم خصوص من وجه دانست و افزود: در مساله تربيت بايد توجه داشت كه گاهي روش‌هاي رفتاري مربي بر فراگير تاثيرگذار است، از اين رو مربي كسي است كه در رفتار فراگير تغيير ايجاد مي‌كند ؛ نه در معلومات ذهني‌اش.

 


اين مدرس سطوح عالي حوزه علميه قم با بيان اين كه امروزه اهتمامي كه در مراكز آموزشي نسبت به مساله آموزش وجود دارد، نسبت به امر پرورش و تربيت وجود ندارد، خاطر نشان كرد: در دانشگاه‌هاي سكولار جهان كه مسايل معنوي را از امور شخصي تلقي مي‌كنند و براي آن ارزشي قائل نيستند، نپرداختن به امور تربيتي و معنوي تعجبي ندارد، ولي كساني كه خود را پيرو كسي مي‌دانند كه فرموده «اني بعثت لاتمم مكارم الاخلاق» و رهرو كتابي هستند كه رستگاري انسان را در تزكيه نفس مي داند، اگر به مسايل اخلاقي و معنوي اهتمام نداشته باشند، بايد نسبت به ميزان پيروي‌شان از اين كتاب مقدس، پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) پرسش‌هاي اساسي پرسيده شود. 

 


وي با اشاره به آيه «لقد كان في رسول الله اسوه حسنه» گفت: اين الگوپذيري از پيامبر(ص) در يادگرفتن مفاهيم و جعل اصطلاحات نيست؛ بلكه تاثيرپذيري در رفتار، اخلاق و منش آن بزرگوار است.

 


آيت‌الله مصباح يزدي با اشاره به سيره علماي پيشين اظهار داشت: بزرگان گذشته به مساله تزكيه توجه خاصي داشتند و روابط استاد و شاگرد در گذشته به گونه‌اي بوده كه هدف از تزكيه در اين روابط تحقق پيدا مي‌كرد، ولي پس از اهتمام شديدي كه در كشور براي حذف مقوله دين از جامعه صورت گرفت، اين مساله كم رنگ شد

 


رييس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) ادامه داد: ما به عنوان مسلماناني كه افتخار پيروي از ائمه(ع) را داريم و آنان را الگوي زندگي خود مي‌دانيم، وقتي رفتار خود را با سيره قطعي ائمه(ع) مقايسه مي‌كنيم، تفاوت بسياري مي‌بينيم.

 


وي با بيان اين كه اگر غيرشيعيان به منش ائمه(ع) پايبند باشند، ولي ما اينگونه نباشيم بايد شرمنده باشيم، خاطر نشان كرد:  براي مبارزه با مفاسد اجتماعي و گسترش اخلاق اسلامي در جامعه بايد در مرحله نخست طلاب و روحانيان به عنوان مربيان امور ديني و تربيتي بيش از ديگران از ارزش هاي اخلاقي و ديني بهره‌مند شوند و بدانند كه مربي نمي تواند خودش از آموزه هاي اخلاقي بي‌بهره باشد، ولي جامعه را مهذب كند.

 


آيت‌الله مصباح يزدي داشتن استاد، برنامه منسجم و مشوق را از مهمترين ابزار رسيدن به كمالات معنوي دانست و گفت: در تذكيه نفس آنچه مهم است تصميم قطعي در پيش گرفتن راهي است كه برگشت‌ناپذير باشد، هر چند در اين راه به آرامي گام برداشته شود.

 


وي در پايان رعايت اعتدال و مداومت و اهتمام قطعي به مساله تربيت و اخلاق اسلامي را بهترين راه براي رسيدن به تقوا و تزكيه عنوان كرد.



هشدار آيت الله مصباح درباره سير نزولي معنويت پس از 28 سال حکومت اسلامی 

آیا این به معنی شکست سیاستهای اسلامی کردن  بیشتر جامعه است؟

۱۳۸۷ خرداد ۱۰, جمعه

تكرار پروژه دانشگاه كلمبيا در واتيكان؟

سفر هفته آينده رئيس جمهور به رم پايتخت ايتاليا به منظور شرکت در نشستي درباره امنيت غذايي در جهان با واكنش هايي مشابه با واكنش هاي به سفر وي به نيويورك و سخنراني در دانشگاه كلمبيا مواجه شده است.

 

به گزارش رجانيوز، با وجود آنكه تاكنون خبر قطعي از ديدارهاي دكتر احمدي نژاد در حاشيه اين سفر منتشر نشده است، برخي رسانه هاي ايتاليايي به گمانه زني درباره ديدار وي با پاپ بنديکت شانزدهم در واتيكان پرداخته و به اين بهانه حمله به رئيس جمهور ايران را در دستور كار قرار داده اند.

 

بنا بر اين گزارش، روزنامه پر تيراژ کوريره دلا سرا تيتر زد: "رم، درها را به روي احمدي نژاد ببندد." روزنامه ايتاليايي لاريپوبليکا هم در عنوان خود نوشت: "همه از احمدي نژاد فرار مي کنند."

 

برخي منابع از احتمال سفر كوتاه رئيس جمهور به ايتاليا خبر داده اند اما با اين حال، احتمال ديدار احمدي نژاد و پاپ منتفي نيست، به طوري كه "ري فلاين" سفير پيشين امريکا در واتيکان نيز پيش بيني کرد پاپ رهبر کاتوليکهاي جهان با محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران ديدار خواهد كرد.

 

وي به فاکس نيوز گفت: به نظرمن اگر پدر مقدس از اين ديدگاه به موضوع نگاه کند که چه چيزي به نفع صلح و ثبات جهان، بردباري و تحمل پذيري ديني و عدالت اجتماعي است، آنگاه با احمدي نژاد ديدار خواهد کرد.

 

حمله رسانه هاي ايتاليايي به احمدي نژاد در آستانه سفر به رم و جوسازي به منظور متقاعد ساختن پاپ براي خودداري از انجام اين ديدار در حالي صورت مي گيرد كه نظير اين جوسازي هاي رسانه اي در سفر سال گذشته رئيس جمهور به نيويورك و سخنراني او در دانشگاه كلمبيا نيز رخ داد اما نهايتاً حتي جنگ طلبان حاكم بر كاخ سفيد و صهيونيست هاي افراطي نيز به نتيجه عكس اين تبليغات پر حجم و اهانت آميز و پيروزي ايران در اين آوردگاه اذعان كردند.

 

نشست سران كه توسط سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد (فائو) ترتيب داده است، طي روزهاي سوم تا پنجم ژوئن (14 تا 16 خرداد) در رم برگزار خواهد شد.

 

رم به طور سنتي روابطي خوب با تهران دارد و يکي از شرکاي بزرگ تجاري ايران در اتحاديه اروپا است.




جای نگرانی ندارد امام زمان این دفعه هم جمع می کند.





بوي چفيه رهبر دختري را شفا داد - نشريه داخلي لشكر 41 ثارالله

دخترك  8 ساله بود، اهل كرمان. موقع بازي در كوچه بود كه با اتومبيلي تصادف كرد. ضربه آنقدر شديد بود  كه به حالت كما و اغما رفت. حال زهرا هر روز بدتر از روز قبل مي شد. مادرش ديگر نا اميد شده بود. دكترها هم جوابش كرده بودند.

دكتر معالجش -دكتر سعيدي، رزيدنت مغز و اعصاب- مي گويد: زهرا وقتي به بيمارستان اعزام شد ضربه شديدي به مغزش وارد شده بود. براي همين هم نمي توانستيم هيچگونه عملي روي او انجام دهيم. احتمال خوب شدنش خيلي ضعيف بود.

در بخش مراقبتهاي ويژه، پيرزني چند هفته اي است كه بر بالين نوه اش با نوميدي دست به دعا برداشته است.

اين ايام مصادف بود با سفر رهبر انقلاب به استان كرمان. ولي حيف كه زهرا با مادربزرگش نمي توانستند به استقبال و زيارت آقا بروند. اگر اين اتفاق نمي افتاد، حتماً زهرا و مادر بزرگش هم به ديدار آقا مي رفتند،
اما حيف ....

خود مادر بزرگ ماجرا را اينطور تعريف مي كند: وقتي آقا آمدند كرمان، خيلي دلم مي خواست نزد ايشان بروم و بگويم: آقاجان! يك حبه قند يا ... را بدهيد تا به دختر بيمارم بدهم، شايد نور ولايت، معجزه اي كند و فرزندم چشمانش را باز كند .

مثل كسي كه منتظر است دكتري از ديار ديگري بيايد و نسخه شفا بخشي بپيچد همه اش مي گفتم: خدايا! چرا اين سعادت را ندارم كه از دست رهبر انقلاب، سيد بزرگوار چيزي را دريافت كنم كه شفاي  بيمارم را در پي داشته باشد. مادربزرگ ادامه مي دهد: آن شب ساعت11 بود. نزديك درب اورژانس كه رسيدم، مامور بيمارستان گفت: رهبر تشريف آورده اند اينجا. گفتم: فكر نمي كنم، اگر خبري بود سر و
صدايي، استقبالي يا عكس العملي انجام مي شد؛ اما ناگهان به دلم افتاد، نكند كه راست بگويد. به  طرف اورژانس دويدم، نه پرواز كردم. وقتي رسيدم، ديدم راست است. آقا اينجاست. و من در يك قدمي آقا هستم. با گريه به افرادي كه اطراف آقا بودند گفتم: مي خواهم آقا را ببينم. گفتند: صبر كن، وقتي آقا  از اين اتاق بيرون آمدند، مي تواني آقا را ببيني. وقتي رهبر بيرون آمدند، جلو رفتم. از هيجان مي لرزيدم.   اشك جلوي ديدگانم را گرفته بود و قدرت حرف زدن نداشتم. عاقبت زبان در دهانم چرخيد و گفتم: آقا! دختر هشت ساله ام تصادف كرده و در كما است. نامش زهرا است. ترا به جان مادرت زهرا(س) يك چيزي  به عنوان تبرك بدهيد كه به بچه ام بدهم تا شفا پيدا كند. آقا بدون تأمل چفيه اش را از شانه برداشت و توي دستهاي لرزان من گذاشت. داشتم بال در مي آوردم. سراسيمه برگشتم و بدون هيچ درنگ و صحبتي فوراً چفيه متبرك آقا را روي چشمان و دست و صورت زهرا ماليدم و ناگهان ديدم زهرا يكي از چشمانش را باز كرد.
حال عجيبي داشتم. روحم در پرواز بود و جسمم در تلاش براي بهبودي فرزندم كه تا دقايقي پيش، از سلامت وي قطع اميد كرده بوديم. ساعت 2 بعد از ظهر آن روز، زهرا هر دو چشمش را كاملاً باز كرد و روز بعد هم به بخش منتقل شد و فردايش هم مرخص گرديد.

زهراي كوچك حالا يك ياد گاري دارد كه خود مي گويد: آن را با هيچ چيز عوض نمي كنم. او مي گويد: اين
چفيه مال خودم است. آقا به من داده، خودم از روي حرم حضرت علي(ع) برداشتم .

مادر بزرگ نيز مي گويد: از آن روز تاكنون فقط يك آرزو دارم. آن هم اين است كه با زهرا به زيارت آقا بروم.

تخليص از نشريه داخلي لشكر 41 ثارالله 

نماینده مردم تهران در مجلس آقای رسایی می فرمایند



بر اساس سخن رهبري هماهنگ بودن رئيس‌ مجلس با رئيس‌جمهور از وظايف شرعي اوست.      

منتخب مردم تهران در مجلس هشتم دربارة هماهنگ بودن رئيس مجلس با دولت گفت: شايد اين موضوع يكي از وظايف شرعي براي رئيس مجلس آينده است. رسايي افزود: مقام معظم رهبري به عنوان فصل‌الخطاب، در فرمايشاتي كه تاكنون داشتند همواره بر هماهنگي بين دولت و مجلس تاكيد كردند و در ايام انتخابات نيز ايشان فرمودند مردم به كساني راي دهند كه راه را براي خدمت‌رساني دولت هموار كنند بنابراين ايشان همواره به هماهنگي و همراهي بين مجلس و دولت اعتقاد دارند. وي اظهار داشت: چون راه دولت نهم راه خدمتگذاري و صرف وقت، هزينه‌ و انرژي خود در راستاي خدمت به مردم و ارتباط با مردم و زنده شدن آرمان‌ها واهداف انقلاب اسلامي است به همين دليل نگاه مقام معظم رهبري اين است كه مجلس هشتم نيز اين‌گونه باشد و خدمت‌گذاري و توجه به مردم به‌ويژه قشر مستضعف و نگاه مساوي داشتن به تمام نقاط كشور را مد نظر خود قرار دهد


یعنی نمایندگان مجلس هشتم وظیفه شرعی دارند وکیل الدوله باشند!

رییس جمهور آقای احمدی نژاد: خود من كارها را بررسي كارشناسي مي‌كنم


رييس‌جمهور با بيان اين كه قدرت‌هاي استكباري در پي ايستادگي رهبري عزيز ، ملت ايران و بسيجيان، در سراشيبي سقوط قرار گرفته‌اند، تصريح كرد: علي‌رغم همه فشارها ، تهديدها و تحريم‌ها، سازندگي انجام شده در دوران حاكميت جمهوري اسلامي ايران بي‌نظير و نسبت به گذشته داراي جهش‌هاي فوق‌العاده است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در اجتماع فرماندهان و مديران نيروي مقاومت بسيج سراسر كشور افزود: در عين حال همه ما معتقديم پيشرفت و تحولي كه اتفاق افتاده، آن چيزي نيست كه در شأن ملت عزيز و نظام باشد و بايد بيش از اين تلاش كرد و به پيش رفت.

رييس‌جمهور انديشه ، فرهنگ و نام بسيج را ساحل امن و اطمينان و نقطه اتكاي مستحكم ملت، نيروهاي انقلاب ، آزادگان ، خداپرستان و عدالت‌خواهان سراسر جهان برشمرد و تصريح كرد: روحيه بسيجي ، انگيزه و اميدآفرين است و به واقع انديشه و فرهنگ بسيج اكسير مقدسي است كه ملت‌ها را به جوش و خروش و حركت وا مي‌دارد؛ همان طور كه ملت ايران را به حركت روبه جلو واداشته است.

رييس شوراي عالي امنيت ملي به خيالات خام رييس‌جمهور فعلي آمريكا براي تهديد و ضربه‌زدن به جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و گفت: خبرهاي موثقي داريم كه هر وقت بوش چنين خيالات خامي به سرش زده است، فرماندهان نظامي‌اش آن‌چنان تصوير شفاف و البته وحشتناكي براي او توصيف كرده‌اند كه وي از اين تفكرات پشيمان شده و وحشت كرده است.

رييس‌جمهور با بيان اين كه بوش نيز همچون اسلافش چنين آرزويي را با خود خواهد برد، افزود: نيروهاي هوشيار و مقاوم ارتش، سپاه، بسيج و ملت رشيد ايران دست هر كسي را كه قصدي عليه جمهوري اسلامي ايران داشته باشد، قطع خواهند كرد.

دكتر احمدي‌نژاد به عكس‌العمل اخير اين قدرت‌ها نسبت به جمهوري اسلامي ايران اشاره و تاكيد كرد: آنها چند صباحي است كه شروع كرده‌اند و به ما مي‌گويند جمهوري اسلامي ايران يك قدرت تاثيرگذار منطقه‌اي است و ما بايد نقش ايران را در همه معادلات در نظر بگيريم ، درحالي كه واقعيت آن است كه جمهوري اسلامي ايران يك قدرت در عرصه جهاني است.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با بيان اين كه ما بايد خود را براي تحولات بزرگ جهاني آماده كنيم، گفت: فروريزش نظام سرمايه‌داري بسيار سريع‌تر از ماركسيست‌ها و كمونيست‌ها اتفاق مي‌افتد و ما بايد از امروز خود را براي حضور موثر در مديريت جهاني آماده كنيم. آيا به واقع ما 10 سال پيش فكر اين همه تحول امروز را مي‌كرديم؟

دكتر احمدي‌نژاد افزود: هنوز قدرت ملت ايران و بسيج برخاسته از اين ملت، در عرصه جهاني آزاد نشده است و مطمئناً با آزاد شدن قدرت و تفكر بسيج در عرصه جهاني، شاهد تحولات بسيار بزرگي خواهيم بود.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با تشريح شرايط جهاني پس از جنگ جهاني دوم و اهداف برنامه‌ريزان مادي‌نگر اين دوران گفت: آنها به گونه‌اي برنامه‌ريزي و باور كرده بودند كه حداقل تا 300 سال بر كل جهان حاكم خواهند بود و آزادي‌طلبان آرام آرام به نقطه‌اي رسيده بودند كه يأس بر آنها حاكم شده بود؛ اما ناگهان مردي از ايران به نام امام خميني (ره) برخاست و در مقابل همه دنياي مادي اين قدرت‌ها قيام كرد.

رييس‌جمهور با بيان اين كه برخلاف انتظارات و پيش‌بيني‌ها همه معادلات اين قدرتها در هم شكسته است، افزود: طبيعي بود كه اين قدرت‌ها با همه توان خود براي انهدام و نابودي انديشه امام (ره) و پيروانش تلاش كنند كه داستان جنايت‌ها و دشمني‌هاي آنها با ملت ايران داستاني طولاني است.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح كرد: آنها نمي‌خواهند باور كنند كه پرچمي برافراشته شده و به رغم همه تهاجمات آنها ايستاده است. روز اول حتي تصور مي‌كردند مي‌توانند با طراحي‌هاي ساده اين پرچم را پايين آورند.

رييس شوراي عالي امنيت ملي با تشريح روش‌هاي مختلف دشمنان انقلاب و نظام جمهوري اسلامي براي ضربه زدن به انقلاب و نظام نوپاي ملت ايران در طول 30 سال گذشته، تاكيد كرد: به فضل الهي و با ايستادگي رهبري عزيز و ملت بزرگ و بسيجيان ما امروز همه قدرت‌هاي به اصطلاح بزرگ در سراشيبي سقوط قطعي قرار گرفته‌اند.

دكتر احمدي‌نژاد با بيان اين كه امروز سردمداران اين قدرت‌ها و تفكراتشان نه تنها در محافل مردمي بلكه در محافل علمي هم جايي ندارند، گفت: در آمريكا هم تشكيك در اصالت و كارآمدي نظام مادي حتي به حاكميت دولت و مدارس اين كشور رسيده است و اين جاي تامل دارد.

رييس‌جمهور با تاكيد بر اين كه آمريكا تا به امروز در هيچ جنگي وارد نشده است كه فاتح خارج شود ، تصريح كرد: آنها فقط با تبليغات و جنگ رواني و تزوير ، هيمنه‌اي از خود ساخته بودند كه اين هيمنه هم امروز در هم شكسته است.

وي به طراحي منجر به شكست آمريكا و رژيم صهيونيستي در لبنان اشاره كرد و افزود: برنامه آنها در لبنان اين بود كه با ايجاد درگيري و به وسط كشيدن پاي حزب‌الله در اين درگيري‌ها ، وارد عمل شوند و به قول خودشان انتقام دو سال قبل را بگيرند؛ اما نتوانستند چنين كاري را انجام دهند.

دكتر احمدي‌نژاد مشكلات عميق اقتصاد آمريكا را مورد تاييد همه خبرگان اقتصادي اين كشور توصيف و تصريح كرد: بنا بر گفته خود آنها مباني نظري امپراطوري اقتصادي آمريكا با بن‌بست مواجه شده و هيمنه نظامي آنها نيز در هم ريخته و به نوعي فروريخته است؛ البته هيچ كدام از اين‌ها به معناي آن نيست كه آنها آزار و اذيت نداشته باشند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش به برخي گره‌هاي به ظاهر ناگشودني بر سر راه پيشرفت كشور و ملت اشاره كرد و گفت: متاسفانه برخي در داخل مي‌خواهند با همان برنامه‌ريزي‌ها و طراحي‌هاي نظام سرمايه‌داري كشور را سازماندهي كنند و پيش ببرند كه اين نقطه كوري است و جواب نمي‌دهد. آنها چنين سياست‌هايي را اجرا مي‌كنند و بعد مي‌گويند سياست‌هاي دولت جواب نداده است.

دكتر احمدي‌نژاد به تلاش برخي براي حمايت از متخلفان و ايجاد حاشيه امن براي آنها اشاره كرد و افزود: حتي اين افراد حاضر نيستند وقت اندكي بگذارند و برنامه‌هاي دولت را مطالعه كنند و بعد از آن ايراد بگيرند؛ آنها فقط يك نقطه را انتخاب مي كنند و هجوم مي‌آورند.

رييس‌جمهور گفت: در برخورد با مفاسد اقتصادي هم با چنين مشكلي مواجهيم و هر جا كه مي‌خواهيم برخورد موثري انجام دهيم، به سمت ما هجوم مي‌آورند.

وي افزود: ما معتقديم آنها مي‌خواهند با انتشار حجم بالاي دروغ‌پردازي‌ها و توهين‌ها از ملت ايران انتقام بگيرند و نگذارند برنامه‌هاي دولت به نتيجه برسد.

دكتر احمدي‌نژاد دولت نهم را از نظر كارشناسي بعد از انقلاب اسلامي كم‌نظير توصيف و تصريح كرد: خود من به عنوان رييس‌جمهور و با انجام مشغله‌هايي كه دارم، براي برخي تصميم‌گيري‌هاي كارشناسي حدود 150 تا 200 ساعت وقت مي گذارم و كار را بررسي كارشناسي مي‌كنم.

رييس‌جمهور تمام شاخص‌هاي اقتصادي كشور جز تورم را رو به بهبود دانست و گفت: تورم ابعاد و زواياي مختلفي دارد و عوامل گوناگوني بر آن تاثير مي‌گذارد كه دولت با تمام توان در صدد مهار آن است.

وي با اشاره به برخي اظهارنظرها مبني بر افزايش وابستگي بودجه دولت به نفت در سه سال گذشته تصريح كرد: بر اساس آمار و روش‌هايي كه اين افراد و نظريه‌پردازان، قبول دارند، وابستگي بودجه به نفت در سه سال 83 ، 67 درصد بوده اما هم اكنون به 51 درصد كاهش يافته است.

دكتر احمدي‌نژاد با اشاره به تلاش دولت براي حركت در مسير چشم‌انداز 20 ساله گفت: ما هم اكنون در بسياري از رشته‌هاي علمي و شاخص‌هاي مهم ديگر در منطقه مقام نخست را داريم و در واقع تا قبل از رسيدن به سال 1404 به اين اهداف دست پيدا كرده‌ايم.

رييس‌جمهور پايان يافتن برخي طرح‌هاي نيمه‌تمام در دو سال گذشته را از موفقيت‌هاي بزرگ دولت برشمرد و افزود: برخي از اين طرح‌هاي نيمه تمام حدود 17 سال معطل بودند كه ظرف 2 سال با برنامه‌ريزي فشرده و كار مداوم به سرانجام رسيدند.

دكتر احمدي‌نژاد رشد اقتصادي بالاي 7 درصدي كشور در دو سال گذشته، افزايش شاخص‌هاي سرمايه‌گذاري، گسترش كم نظير فضاهاي ورزشي و رشد گردشگري را از ديگر موفقيت‌هاي دولت نهم برشمرد.

وي با تشريح ريشه‌هاي تورم و تقسيم آن به دو بخش تورم وارداتي و تورم داخلي گفت: به دليل شرايط جهاني ، در برخي كشورهاي منطقه تورم در طول يكي دو سال اخير چند برابر شده است و بايد توجه ويژه به اين موضوع داشته باشيم.

رييس‌جمهور راههاي مقابله با تورم وارداتي را پايين آوردن تعرفه‌ها و تخصيص يارانه توصيف كرد و افزود: تا آنجا كه توانستيم تعرفه‌ها را پايين آورديم و براي تخصيص يارانه هم به بودجه نياز داشتيم كه برايش برنامه‌ريزي كرديم تا با تصويب لايحه‌اي در مجلس اعتبار مورد نياز تامين شود، اما در نهايت با سلب فوريت اين لايحه در مجلس هفتم، بررسي آن منتفي و به مجلس هشتم سپرده شده است.

دكتر احمدي‌نژاد عامل داخلي تورم را نيز ناشي از هزينه‌هاي دولت و خلق پول از سوي بانك‌ها دانست و گفت: در جلسه‌اي كه با مديران بانك‌ها داشتيم، گفتيم كه ما هزينه‌هاي دولت را با فشار به دستگاه‌هاي اجرايي براي كاهش بودجه جاري كاهش مي دهيم و شما هم جلوي سهم بانك‌ها در تورم را بگيريد . ما به وعده خود عمل كرديم اما بانكها آن طور كه بايد مسووليت خود را انجام ندادند.

رييس‌جمهور عزم دولت را براي مبارزه با فساد اقتصادي و برخورد با متخلفان، جدي و برگرفته از روحيه بسيجي توصيف كرد و گفت: بنيان‌هاي امروز اقتصادي كشور قوي است و اميدواريم با رهنمودهاي رهبري، همدلي و همياري‌ها بيشتر شكل بگيرد تا از اين مرحله به سرعت بگذريم و وارد عرصه‌هاي جهاني شويم.

دكتر احمدي‌نژاد هم‌چنين با تشكر از تلاش‌هاي بسيجيان، نيروي مقاومت بسيج را نيروي هميشه در صحنه و تحت فرماندهي فردي مومن، شجاع، انقلابي و باتدبير خواند.

پيش از سخنان رييس‌جمهور، سردار جعفري، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نيروي مقاومت بسيج ، گزارشي از فعاليت‌هاي بسيجيان سراسر كشور و اهداف و جايگاه جديد تعريف شده براي نيروي مقاومت بسيج ارائه كرد

۱۳۸۷ خرداد ۹, پنجشنبه

افشاي بخشي از طرح‌هاي سيا براي مبارزه با تشيع


ترويج اطلاعات غلط علیه علماي شيعي. اين اقدام سبب باز شدن باب ديگري براي توطئه مي شود. بدين ترتيب ستون پنجمي در ميان شيعيان ايجاد مي شود تا محبوبيت مراجع شيعي در ميان شيعيان از بين برود و شيعيان از علماي خود متنفر شوند. بايد چهره تشيع منسوخ شود.



يکي از مقامات سابق سازمان اطلاعات و جاسوسي امريکا، سيا، در اظهاراتي افشاگرانه تصريح کرد سيا صدها ميليون دلار براي نابودي تشيع اختصاص داده و هزينه کرده است.

 

به گزارش رجانیوز، اخيراً در امريکا کتابي با عنوان "طرح تفرقه و منزوي کردن دين" به چاپ رسيده است. در بخشي از اين کتاب، مصاحبه اي از دکتر مايکل برانت (Michael Brant) به چاپ رسيده است که وي در اين مصاحبه از اقدامات سازمان سيا براي مبارزه با تشيع پرده برداشته است. مايکل برانت از کارشناسان برجسته دفتر شيعه شناسي سازمان سيا و معاون باب وودوردز (Bob Woodwords) از مقامات سابق سيا است.

 

براساس گفته هاي مايکل برانت، سازمان سيا 900 ميليون دلار براي سازماندهي جريان هاي تخريب و نابودي تشيع اختصاص داده است. گفتني است سازمان سيا در اقدامي هدفمند به فيلتر کردن مطالب بيان شده از سوي اين کارشناس سابق خود مبادرت کرده است، به طوري که يافتن مطالب مصاحبه وي در شبکه جهاني اينترنت که غرب مدعي جريان آزاد اطلاعات در آن است، بسيار دشوار است و با جستجوهاي گسترده و سنجيده در اين خصوص تنها مي توان مطالبي را به صورت پراکنده يافت. بخشهايي از اين مصاحبه که از منابع مختلف در اينترنت جمع اوري شده به قرار ذيل است:

 

پروژه شيعه ستيزي با اختصاص 40 ميليون دلار آغاز شد. در گردهمايي بزرگ مقامات سيا تصويب شد که براي مطالعه مذهب تشيع در اسلام و برنامه ريزي براي هدف قرار دادن آن، گروهي ويژه با عنوان دفترشيعه شناسي در اين سازمان آغاز به کار کند و براي شروع کار اين دفتر 40 ميليون دلار اختصاص يافت.

 

در بخش ديگري از اين مصاحبه آمده است: با ماجراي گروگان گيري در سفارت امريکا در ايران، ‌حادثه طبس، رشد فزاينده انقلاب اسلامي و نمود آثار و پيامدهاي آن در کشورهايي از قبيل عراق، کويت، لبنان و پاکستان، مقامات سيا به اين نتيجه رسيدند که انقلاب اسلامي ايران فقط نتيجه واکنش طبيعي ايراني ها به سياستهاي شاه نبوده است بلکه عوامل و واقعيت هاي ديگري نیز در اين زمينه مطرح هستند. مهمترين عاملي که در اين ميان ايفاي نقش مي کند، جمع عنصر رهبري سياسي ايران و مرجعيت ديني و شهادت (امام) حسين نوه پيامبر اسلام در 1400 سال پيش است. شيعيان از قرن ها پيش با اقامه عزا و ذکر مصيبت، با غم و اندوه ياد وي را گرامي داشته اند.

 

سازمان سيا پس از تحقيقات مفصل به اين نتيجه رسيد که مرجعيت شيعه سرچشمه اصلي قدرت شيعه است که با پافشاري بر اصول و اعتقادات محکم، از دين و تفکرات شيعي دفاع مي کند. شيعيان در طول تاريخ هيچگاه با حاکمان غيراسلامي بيعت نکرده اند. انگليس فقط با فتواي يک مرجع تقليد (آيت الله ميرزاي شيرازي و فتوای تحريم استعمال تنباکو) نتوانست وارد ايران شود. در عراق نيز صدام حسين با تمام توان و سعي خود نتوانست مرکز علمي تشيع و حوزه نجف را با خود همراه کند و مجبور شد اين حوزه را تعطيل کند. حال آنکه مراکز علمي جهان هميشه با حاکمان وقت همراه شده اند. در قم نيز مرکز مرجعيت تشيع، تاج و تخت نظام ستمشاهي را برچيد و در برابر ابرقدرت امريکا نيز قد علم کرد و به مبارزه برخاست.

 

در بخشي از اين مصاحبه به تلاش هاي فرقه ضاله بهائيت براي بدنام کردن روحانيت پرداخته شده است. مايکل برانت مي گويد پس از بررسي هاي مفصل به اين نتيجه رسيديم که برخورد مستقيم و رودررو با تشيع، ضرر زيادي دارد و امکان پيروزي در آن کم است. به همين خاطر تصميم بر آن شد که با رويکرد "پشت پرده" در اين خصوص وارد عمل شويم. بر همين اساس، از اصل قديمي انگليسي يعني "تفرقه بينداز و حکومت کن" بهره گرفتيم يعني به اين نتيجه رسيديم که بايد برضد شيعه منظم و مستحکم از رويکرد تفرقه افکني استفاده کنيم. برهمين اساس تصميم گرفته شد که شايعه کافر بودن شيعيان گسترش پيدا کند و با تبليغات منفي برضد اين گروه، تشيع از ديگر جوامع اسلامي جدا شود. تصميم گرفته شد که مطالب نفرت انگيز برضد شيعيان نوشته شود و افرادي براي اين کار اجير شوند. يکي ديگر از تصميمات اتخاذ شده اين بود که افراد کم سواد و بي سواد برضد شيعه تقويت شوند. تصميم ديگر، ايجاد و تقويت يک جبهه تمام عيار براي مقابله با مرجعيت شيعه بود تا با عنوان ستون پنجم چهره شيعيان را مخدوش و در واقع مسخ کند. در برنامه ريزي هاي سازمان سيا قرار شد شيعيان به عنوان گروهي جاهل و خشونت طلب معرفي شوند که در ميان توده هاي مردم مشکل آفريني مي کنند. مبالغي براي از هم پاشيدن جريانهاي شيعي اختصاص يافت. افرادي اجير شدند تا به گونه اي سخن بگويند که شيعه ديني غيرمنطقي جلوه داده شود.

 

دکتر مايکل برانت در بخش ديگري از اظهارات خود تصريح مي کند: پيروزي انقلاب ايران در سال 1979 به منزله زمين لرزه اي در مسير تلاش هاي سازمان سيا بود که اين طرح بلند مدت سيا را که از سالها پيش آغاز شده بود و هدف نهايي آن تسلط برکشورهاي اسلامي بود از هم پاشيد. غرب مي خواست بر جهان اسلام حاکميت پيدا کند و ارزشهاي مدنظر خود را بر اين کشورها تحميل نمايد. در ابتداي امر تصور مي شد که انقلاب ايران بخاطر سرکوبگري هاي شاه است. ظاهراً افراد و شخصيت هاي مذهبي و ديني ايران يعني علما از اين وضعيت به نفع خود بهره برداري مي کردند. با پيروزي انقلاب اسلامي، نفرت از غرب در کشورهاي مختلف از قبيل لبنان و پاکستان افزايش يافت و شيعه قوي تر شد. انقلاب سال 1979ضربه هاي اساسي به خط مشي مورد نظر امريکا براي حاکميت بر کشورهاي اسلامي وارد کرد. پس از ناکامي غرب در چند سال اول پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران براي کنترل اين انقلاب و رشد فزاينده بيداري اسلامي و گسترش دامنه نفرت از غرب و ظهور اثرات جوش و خروش انقلابي در شيعيان کشورهاي مختلف بويژه عراق، لبنان، کويت، بحرين و پاکستان، مقامات بلندپايه سيا دورهم جمع شدند. در سال 1983 کنفرانسي تشکيل شد که در آن مقامات بلندپايه سيا شرکت داشتند. در اين جلسات، نماينده دستگاه اطلاعات مخفي انگليس مشهور به "ام آی 6" (Mi6) نيز شرکت داشت زيرا انگليس تجربه زيادي در مطالعه روي کشورهاي اسلامي داشت. در اين نشست ها بود که شرکت کنندگان به اين نتيجه رسيدند انقلاب ايران فقط نتيجه طبيعي سياست هاي شاه نبود بلکه واقعيتهاي پشت پرده ديگري نيز مطرح است که همان جايگاه مرجعيت شيعي و شهادت (امام) حسين است.

 

مايکل برانت در اين مصاحبه مراحل مختلف اجراي طرح سازمان سيا براي نابودي تشيع را در 3 مرحله "جمع آوري اطلاعات"، "اهداف کوتاه مدت" و "اهداف بلند مدت" توصيف مي کند.

 

در مرحله اول که جمع آوري اطلاعات بود، پژوهشگراني به کشورهاي مختلف جهان براي جمع آوري اطلاعات فرستاده شدند. 6 نفر از اين افراد به پاکستان رفتند. (نام اين افراد در اصل مقاله ذکر شده است اما در جستجوهاي اينترنتي بخاطر فيلترينگ سازمان سيا امکان يافتن اسامي همه اين افراد وجود نداشت). از جمله اين افراد دکتر "ساموئل" در پاکستان بود. وي در خصوص عزاداري هاي شيعيان در پاکستان تحقيق مي کرد. وي مدرک دکتراي خود را نيز در همين زمينه اخذ کرده است. يک خانم ژاپني به نام "نکومه" هم در کويته پاکستان درباره قوم هزاره و شيعيان اين خطه تحقيقات مفصلي انجام داد و رساله دکتراي خود را نيز در همين حوزه ارائه کرد. دکتر "شومي وِيل" (Whale) تحقيقاتي در کراچي پاکستان انجام داد و رساله دکتراي خود را نيز در همين زمينه تکميل کرد. وي براي انجام اين تحقيق در خانه يکي از شيعيان در مناطق شيعه نشين کراچي اقامت گزيد.

 

در تحقيقات اوليه سؤالات اساسي ذيل با هدف تهيه نقشه جامع شيعيان جهان مطرح بود:

 

الف) شيعيان در چه نقاطي از جهان ساکن هستند و ميزان تراکم جمعيتي آنها در نقاط مختلف چقدر است؟

 

ب) وضعيت اجتماعي و اقتصادي شيعيان چگونه است و چه تفاوتهايي ميان آنها وجود دارد؟

 

ج) با چه شيوه هايي مي توان منازعات داخلي و اختلافهاي موجود ميان شيعيان را تشديد کرد؟

 

د) چگونه مي توان به اختلافات موجود ميان دو فرقه اساسي اسلام يعني تشيع و تسنن دامن زد و آن را تقويت کرد؟

 

ه‍ ) چرا سني ها از شيعيان مي ترسند؟

 

در بخش ديگري از اين مصاحبه آمده است: اهداف کوتاه مدت با تبليغات برضد تشيع، راه اندازي آشوب و ايجاد تفرقه ميان شيعه و سني آغاز شد. هدف از اين تفرقه افکني اين بود که اکثريت سني با اقليت شيعه درگير شود تا توجه آنها از امريکا منحرف شود.

 

مرحله سوم و اهداف بلند مدت نيز پايان کار تشيع بر اساس اهداف دراز مدت بود.

 

پس از جمع آوري اطلاعات و تحقيقات ميداني درباره شيعيان جهان در کشورهاي مختلف، نتايج زير به دست آمد:

 

مرجعيت شيعي قدرت واقعي مکتب شيعه جعفري است که از تشيع در همه شرايط به هر قيمتي که باشد پاسداري مي کند. مراجع شيعه در اعتقاد به اصول و باورهاي خود بسيار قوي هستند. در طول تاريخ تشيع، مراجع هرگز با حاکماني که به فرامين اسلامي عمل نمي کنند، بيعيت نکرده اند. فتواي آيت الله شيرازي مانع از ورود انگليس به ايران شد. در عراق نيز بزرگترين مرکز تعليم آموزه هاي اسلامي براي مکتب شيعه جعفري در نجف است. صدام حسين تلاش کرد تا حوزه علميه نجف را با رشوه بخرد و کنترل کند اما نتوانست اين کار را انجام بدهد، در نهايت تصميم گرفت اين حوزه را تعطيل کند. حوزه علميه قم نيروي اصلي حرکت گسترده مردمي ايران بود که به سرنگوني شاه منجر شد. مرجعيت شيعه با امريکاي ابرقدرت، به زورآزمايي پرداخت و دربرابر آن قد علم کرد. در لبنان نيز آيت الله موسي صدر نيروهاي نظامي امريکا، فرانسه و انگليس را وادار کرد، از اين کشور عقب نشيني کنند و خارج شوند. از زماني که اسرائيل موجوديت پيدا کرد، آيت الله موسي صدر بزرگترين تهديد براي اسرائيل بود. در حال حاضر نيز حزب الله اين مانع بزرگ در برابر اسرائيل است.

 

مايکل برانت در ادامه تصريح کرد: پس از گفتگوها و بررسي هاي گسترده اين نتيجه حاصل شد که رويارويي مستقيم با شيعيان بجاي اينکه موفقيت آميز داشته باشد، زيانبار است و به همين خاطر بايد به اقدامات پشت پرده و اجراي اصل انگليسي تفرقه افکني متوسل شد.

 

اين مقام سابق سيا در ادامه، برنامه هاي سازمان جاسوسي و اطلاعات امريکا را براي براندازي تشيع به شرح ذيل بيان مي کند:

 

1) بهره گيري از کساني که برضد شيعه نگرشهاي تعصبي دارند و با آن خصومت دارند.

 

2) حمايت و ستودن افراد فوق به منظور تقويت آنها در جريان سازي برضد شيعيان.

 

3) استفاده از تبليغات منفي برضد شيعيان براي منزوي کردن آنها در جهان اسلام.

 

4) انتشار مطالبي که ترويج کننده خصومت با شيعيان است.

 

5) به موازات افزايش شمار افراد متعصب مذکور، بايد از آنها به عنوان حربه اي برضد شيعيان استفاده شود. طالبان و سپاه صحابه از جمله اين گروهها هستند.

 

6) ترويج اطلاعات غلط علیه علماي شيعي. اين اقدام سبب باز شدن باب ديگري براي توطئه مي شود. بدين ترتيب ستون پنجمي در ميان شيعيان ايجاد مي شود تا محبوبيت مراجع شيعي در ميان شيعيان از بين برود و شيعيان از علماي خود متنفر شوند. بايد چهره تشيع منسوخ شود.

 

مايکل برانت در بخش ديگري از این گفتگو به اهميت موضوع عزاداري براي امام حسين (عليه السلام) و عاشورا در تعاليم شيعي پرداخته است.

 

به گفته اين مقام سابق سازمان سيا، عزاداراي براي امام حسين سبب مي شود احساسات شيعيان به شدت تحريک شود. شيعيان گردهم جمع مي شوند تا ياد (امام) حسين را گرامي بدارند و به ياد واقعه کربلا باشند. در اين تجمع يک نفر درباره اين فاجعه سخنراني مي کند و چهره اي روشن از واقعه کربلا ارائه مي کند. در اين مراسم، همه مردم اعم از پير و جوان براي (امام) حسين و خاندان وي عزاداري و گريه مي کنند. سخنران اين مراسم و کساني که در اين مراسم حضور پيدا مي کنند، اهميت خاصي دارند و بايد به آنها توجه شود. بخاطر همين تجمع و سخنراني، احساسات شيعيان به گونه اي تحريک مي شود که آنها آماده مي شوند تا براي دفاع از حق و راستي بر ضد ناراستي و بدي قيام کنند حتي اگر اين اقدام به بهاي از دست رفتن زندگي شان تمام شود. بنابراين، بايد ميلياردها دلار هزينه شود تا نه تنها اين سخنرانان بلکه توده هاي شيعي ربوده شوند(!)

 

مايکل برانت در ادامه مي گويد در اين راستا طرح هاي ذيل مطرح شد:

 

1) در وهله نخست بايد شيعياني که مادي‌گراتر هستند و عقايدشان ضعيف‌تر است، شناسايي شوند. اين افراد بايد کساني باشند که تاحدودي مشهور باشند و بتوان از آنها به عنوان منبع مورد رجوع استفاده کرد. از اين افراد براي تأثيرگذاري در شيعيان استفاده مي شود.

 

2) شناسايي و حمايت از سخنراناني که اطلاعات درستي درباره عاشورا و اسلام شيعي ندارند.

 

3) جستجو براي يافتن و شناسايي شيعياني که به کمکهاي مالي يا مادي نياز دارند و استفاده از آنها براي مبارزه با مذهب تشيع به منظور تضعيف پايه هاي تشيع و انداختن تقصير اين کار به گردن علما و مراجع شيعي.

 

4)ترويج شيوه هايي در عزاداري براي (امام) حسين که با عقايد واقعي شيعي منطبق نيست و ترويج شيوه هاي جديد عزاداري که برضد آموزه هاي شيعي است.

 

5) بايد عزاداري هاي شيعيان به گونه اي مطرح شود که تصور شود شيعيان افرادي جاهل و خشونت طلب هستند که مي خواهند ميان توده هاي مردم ناآرامي و هرج و مرج بوجود بياورند.

 

6) مبالغ هنگفتي براي حمايت از اين جريانها هزينه شود و از سخنران هايي حمايت شود که به گونه اي سخن مي گويند که شيعيان را افرادي غيرمنطقي جلوه مي دهند. با اين اقدامات، تشيع مبتني بر صورت مکتب فکري منطقي، به گونه اي مطرح مي شود که فاقد منطق و خرافاتي است. اين اقدامات سبب مي شود ميان شيعيان ناآرامي و هرج و مرج بوجود بيايد و شيعه از درون خالي شود.

 

7) در نهايت با اقدامي ضعيف به شيعيان حمله شود.

 

اين مقام سابق سازمان سيا در بخش ديگري از اظهاراتش به کارهاي فکري برضد جريان تشيع مي پردازد و تصريح مي کند که براي نيل به اين اهداف بايد اقدامات ذيل صورت پذيرد.

 

1) تحقيق و جمع آوري اطلاعات برضد علماي شيعه و ارائه اين اطلاعات به نويسندگان ناشناس.

 

2) هزينه کردن مبالغ هنگفتي براي تبليغ اين اطلاعات انحرافي.

 

3) ترويج مطالب (خرافي و تحريفي) ميان مردم و سخنرانان مذکور.

 

در اين راستا، در مرحله نهايي اقدامات برضد شيعيان، ضربه نهايي براي نابودي تشيع وارد مي شود که از هم پاشيدن قدرت مرکزي آن يعني مرجعيت است که شيعيان فتاواي خود را از آن مي گيرند. بدين ترتيب، قدرت علماي اسلامي که مي توانند برضد حاکمان غيرمتعهد به اسلام قيام کنند، تضعيف مي شود و شيعيان خودشان قدرت علماي اسلامي را نابود مي کنند.

 

در بخشي از اين مصاحبه تصريح شده است براي انجام اين ماموريتهاي محرمانه، مبالغ حاصل از قاچاق مواد مخدر در کلمبيا و افغانستان در نظر گرفته شد.

 

دکتر مايکل برانت در انتهاي اين مصاحبه افشاگرانه می افزاید بخشي از اين برنامه ها اجرا شده و برنامه هاي ديگری باقيمانده است که بايد در آينده عملياتي شود.

 

گفتني است کانون هاي انديشه امريکا از قبيل اينترپرايز و موسسه مطالعات خاورنزديک، تحقيقات گسترده اي را درباره شناسايي مرجعيت شيعي و باورهاي تشيع صورت داده اند که نمونه آن پژوهشي است به قلم مهدي خلجي که سال گذشته با عنوان "آخرين مرجع: آيت‌الله سيستاني و قدرت ديني سنتي تشيع" در امريکا از سوي موسسه تحقيقاتي سياست‌هاي خاورنزيک واشنگتن منتشر شد. اخيراً نيز موسسه کارنگي براي صلح جهاني، پژوهشي را با عنوان "واکاوي شخصيت آيت‌الله خامنه‌اي" به قلم کريم سجاد پور منتشر نمود.

۱۳۸۷ خرداد ۶, دوشنبه

نقش عوامل خارجي بر تورم داخلي





 یک صاحب نظر اقتصادی 20 تا 30 درصد تورم موجود در کشور را ناشی از عوامل خارجی و واردات دانست و تصریح کرد: برای مهار تورم باید تولید داخلی بهبود یابد

 

به گزارش رجانيوز ،اسدالله عسگراولادي روز دوشنبه ضمن اظهار اين مطلب به ايرنا با اشاره به اينكه توليد داخلي ضعيف است و به همين سبب شاهد افزايش واردات هستيم ، افزود: در اين وضعيت است كه افزايش قيمت كالاها در سطح بازار جهاني نيز بر اقتصاد ملي تحميل مي‌شود.

 

 رييس اتاق مشترك ايران و چين و ايران و روسيه با تاكيد بر اينكه دولت بايد ضعف توليد را برطرف كند تا توليدكننده دنبال خاك بازي و خريد و فروش مستغلات نرود ، افزود: گرفتاري هاي توليد داخلي حل نشده است و كساني كه پول داشتند و نتوانستند توليد كنند، به سمت بازار مستغلات روي آورده‌اند و گراني سرسام آور اين بخش نيز حاكي از جذب نقدينگي است. اين عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران گفت: اگر توليد در كشور صورت نگيرد ، ناگزير هستيم به واردات روي آوريم . در چنين شرايطي نه تنها موقعيت اقتصادي كشور از اين طريق تضعيف مي‌شود ، بلكه به سبب بالارفتن هزينه واردات به رشد تورم در كشور نيز دامن زده مي‌شود

وقتی اسدالله عسگر اولادی مسلمان  - رییس حزب موتلفه اسلامی -  به عنوان اقتصاد دان اظهار نظر می کند و 20تا 30 درصد تورم را ناشی از منشاء خارجی می داند و از نقش عوامل داخلی  هم هیچ صحبتی نمی کند
 
 
شاید برای جلوگیری از تضعیف دولت این حرف را زده باشد
 
 پس اقتصاد دانهای ما چرا نظراتشان منعکس نمی شود

نامه اقتصاد دانها  یادتان هست
  

۱۳۸۷ خرداد ۵, یکشنبه

آیت الله علم‌الهدي:تلاش عناصرهرزه براي لغو حجاب در كشور


امام‌جمعه مشهد گفت: دلاوري‌هاي گذشته به نسل جوان ما هويت مي‌دهد و فتح خرمشهر به دو اصل "خدا باوري" و "خودباوري" استوار بود.


به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام و المسلمين سيداحمد علم‌الهدي، در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته مشهد كه در جوار حرم مطهر رضوي برگزار شد، گفت: از 30 سال گذشته تا امروز هر روز اين انقلاب براي ما يك افتخار و پيروزي بوده است و در خاطرات فتح خرمشهر اين كلام امام خميني(ره) مي‌درخشد كه فرمودند "خرمشهر را خدا آزاد كرد".


علم‌الهدي ادامه داد: اين فرمايش امام(ره) در آن بحبوحه‌ي شادي و نشاط رزمندگان نه يك شعار ديني و احساسي، بلكه يك بيان استراتژيكي و راهبردي بود، يعني در همه مراحل جريان انقلاب و نظام بايد متكي به خدا بود و بدانيد كه تمام پيروزي‌هاي شما اراده خداست.


وي با اشاره به بيانات اخير مقام معظم رهبري، گفت: در مقابل ما قدرت كوچكي نيست، قدرت بزرگي مانند آمريكاست، قدرتي كه ديگر قدرت‌هاي جهان كه كشورهاي اروپايي باشند در برابر يك سرفه و اخم آن، جا خالي مي‌كنند.


عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: با اين وجود، نظام مقدس جمهوري اسلامي و مردم ايران در تمام سال‌هاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در برابر آمريكا ايستاده و در همه عرصه‌ها پيروز شده‌اند و هميشه اين آمريكا بوده كه شكست خورده و خوار شده است.


وي ادامه داد: من نمي‌دانم چرا يك عده خودفروخته و سست عنصر اصرار دارند كه ما از خدا و امام زمان(عج) صحبت نكنيم، كشور ما كشور امام زمان(عج) است؛ ما شكست‌هاي خود را به امام زمان(عج) نسبت نداديم بلكه پيروزي‌هاي خود را مديون ايشان مي‌دانيم.


حجت‌الاسلام علم‌الهدي با بيان اين مطلب كه عامل ديگر پيروزي ملت ايران، خودباوري است، ادامه داد: در جنگ، يك طرف داراي بيش از50 هزار نيرو و استحكامات قوي و نيرومند و مجهز به تمام تجهيزات نظامي بود و در سوي ديگر، يك عده در يك بيابان صاف به سمت اين نيروها در حال حركت بودند. اين افراد باور كرده بودند قدرت دارند و باور كرده بودند، پيروز مي‌شوند.


امام جمعه مشهد بيان كرد: امروز در كره زمين هيچ قدرتي قدرتمندتر از جمهوري اسلامي وجود ندارد زيرا قدرت به پول و سلاح نيست، قدرت به نيروي انساني است و نيروي چند ميليوني كه پاي اين نظام ايستاده، در هيچ كجاي دنيا وجود ندارد.


وي گفت: عزيزان حفاظت اطلاعات يك شبكه جاسوسي اسرائيلي را دستگير كردند و آمريكا به صدا درآمد، استكبار به صدا درآمد كه در ايران آزادي انديشه نيست.


وي افزود: جامعه بين‌الملل، شوراي امنيت و استكبار جهاني، حقوق بشر را به افساري مبدل كرده‌اند و با يك عمليات رواني به نام حقوق بشر سعي دارند جلوي كشورها را بگيرند، در حالي كه در فلسطين كودك زير آور مي‌رود و اين را نقض حقوق بشر نمي‌دانند.


وي خاطرنشان كرد: بعضي از عناصر هرزه و خودفروخته ورق‌پاره‌اي را در دست گرفته بودند و براي لغو قوانين كشور و لغو حجاب در كشور تلاش مي‌كردند، اين‌ها جرياناتي است كه عناصر خود فروخته و جاسوسان استكبار به راه انداخته‌اند و اين، كار جريانات جاسوسي بوده است.


حجت‌الاسلام علم‌الهدي گفت: بايد با اين جريانات برخورد كرد، اين‌ها قضايايي نيست كه ما در برابر آن كوتاه بياييم.


وي خطرنشان كرد: ما بايد قوي و نيرومند با تكيه بر خدا باوري و خودباوري و الهام گرفتن از فتح خرمشهر، مبارزه با استكبار را تا روز آخر و نابودي استكبار ادامه دهيم.






سوال: قدرتمند ترین کشور جهان چرا باید از جاسوسانی که برای لغو حجاب فعالیت می کنند واهمه داشته باشد










تمهيدات دولت براي حضور مردم در مراسم ارتحال امام راحل


خبرگزاري فارس: هيأت دولت در جلسه عصر يكشنبه خود به رياست احمدي‌نژاد تمهيداتي را براي حضور مردم در مراسم عزاداري سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و ارتحال امام خميني(ره) در نظر گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، محمود احمدي‌نژاد تمهيداتي را براي حضور مردم در مراسم عزاداري سالروز شهادت حضرت زهرا(س) و ارتحال امام خميني(ره) در نظر گرفت.

براساس اين گزارش، به منظور فراهم شدن زمينه حضور جوانان و نوجوانان در برنامه‌هاي عزاداري سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي (ره) مقرر شد، وزارت آموزش و پرورش تمهيداتي را در نظر بگيرد تا در روز 16 خرداد در هر سه مقطع تحصيلي آزموني برگزار نشود.

همچنين دستگاه‌هاي اجرايي با تقاضاي مرخصي كاركنان در روز 16 خرداد (پنج‌شنبه) موافقت نمايند و مرخصي اين افراد صرفاً براي همان روز محاسبه شود.


نفيس‌ترين نسخه خطي قرآن كريم خريداري شد

خبرگزاري فارس: كتابخانه ملي جمهوري اسلامي طي مذاكراتي نفيس‌ترين نسخه خطي قرآن كريم را كه مربوط به دوره فتحعلي شاه قاجار است از مالك آن خريداري كرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي خبرگزاري فارس، اين نسخه از قرآن مجيد به خط زين‌العابدين قزويني، بزرگ‌ترين نسخ‌نويس تاريخ است. اگر چه زين‌العابدين قزويني قرآن‌هاي زيادي كتابت نكرده ولي همين قرآن نشان‌دهنده تبحر وي در به كارگيري تكنيك‌هاي هنري است.

مالك اين قرآن اديب برومند، شاعر و عضو جبهه ملي ايران است. وي از آبان سال 1328 كه جبهه ملي ايران به رهبري محمد مصدق شكل گرفت از هـواداران نهضت ملي ايران شد و با سرودن اشعار ميهني و سياسي به انتقاد از نفوذ سياسي انگليس و تحريكات شوروي سابق پرداخت.
گفته مي‌شود اين قرآن قرار بوده در بازارهاي جهاني و از طريق دلالان نسخ خطي خريده شود كه نهايتاً كتابخانه ملي با مذاكراتي توانست مالك را توجيه كند كه اين نسخه را به اين كتابخانه بفروشد.
هنوز رقمي را كه كتابخانه ملي بابت اين نسخه از قرآن كريم پرداخت كرده اعلام نشده است.
كاتب اين نسخه نفيس زين‌العابدين قزويني است. وي از استادان مسلّم خط نسخ و كاتب مخصوص فتحعلي شاه بوده كه به هنگام اقامت اين پادشاه در شيراز به حضور وي رفت و مورد عنايت وي قرار گرفت. وي همچنين از اين شاه قاجار لقب «معجزه نگار» گرفت.
همچنين بخشي از آثار زين‌العابدين قزويني در موزه خوشنويسي شهر قزوين در كنار ديگر آثار خوشنويسان سده‌هاي مختلف نمايش داده مي‌شود.
به گزارش فارس، كتابخانه ملي پيش از اين نسخه نفيس ديگري از قرآن كريم را كه مربوط به دوران صفوي بود به قيمت 25 ميليون تومان خريده بود.
فتح‌الله كشاورز، مدير بخش نسخ خطي كتابخانه ملي پيش از اين درباره گران‌ترين نسخه خطي خريداري شده در سال 86 به خبرنگار فارس گفته بود: گران‌ترين نسخه «كليات جامي» بود كه كتابخانه ملي حدود 35 ميليون تومان بابت آن پرداخت كرد.

به گفته وي، دستخط اين اثر منسوب به خود جامي است و اگر اين نسخه دستخط خود جامي هم نباشد نسخه‌اي است كه مربوط به دوران حيات جامي است.

كتابخانه ملي تا اويل زمستان سال 84 تنها 32 هزار نسخه خطي در مخزن خود داشت. ولي به گفته علي‌اكبر اشعري، رئيس اين كتابخانه تعداد آثار خطي در اين مركز از مرز 50 هزار نسخه فراتر رفته است.
35 هنرمند مختلف كار تذهيب و نگارگري را روي اين قرآن انجام داده‌اند.



چطور قیمت را تعیین کرده اند




اعلام رضايت نسبي رهبر انقلاب از مجلس بهترين خاطره است

زادسر: اعلام رضايت نسبي رهبر انقلاب از مجلس بهترين خاطره است

خبرگزاري فارس: نماينده جيرفت در مجلس گفت: اعلام رضايت نسبي مقام معظم رهبري از عملكرد مجلس، شيرين‌ترين و بهترين خاطره از مجلس هفتم است.

علي زادسر نماينده جيرفت در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس با بيان اينكه مقام معظم رهبري اجمالا از عملكرد مجلس هفتم اعلام رضايت كردند، گفت: ايشان فرمودند مجلس هفتم يك مجلس تنش‌آفرين نبوده و در مواقع حساس و اصلي پشتيبان نظام بود و در واقع مقام معظم رهبري، مجلس هفتم را به روييدن از يك صخره تعبير كرد كه اين اعلام رضايت مقام معظم رهبري بهترين خاطره از اين مجلس است.

وي افزود: اگر چه عملكرد مجلس هفتم با آنچه كه مقام معظم رهبري انتظار داشتند، فاصله دارد ولي حركت مجلس خوب و مناسب بود.
نماينده جيرفت در مجلس با اشاره به مشكلات اقتصادي جامعه خاطرنشان كرد: در حال حاضر جامعه ما از فشار اقتصادي رنج مي‌برد و عده‌اي از مردم اين مشكلات را ناشي از عملكرد مجلس هفتم مي‌دانند.

زادسر گفت: اگر چه مجلس معتقد است كه عملكرد دولت باعث اين گراني‌ها شده ولي من معتقدم مقصر اصلي اين مشكلات مجلس است كه همين مشكلات اقتصادي و عدم ارايه راهكار مناسب جهت حل اين مشكلات، تلخ‌ترين خاطره از مجلس هفتم بود




پس رضایت مردمی که شما را انتخاب کرده اند چه می شود. نا سلامتی شما نماینده مردم هستید